Ez a csinos, szőke prostituált lány nem csak fogadta a férfiakat, kuncsaftokat szerzett a kolléganőinek - videó, fotó

Vágólapra másolva!
A nyomozás már 2021-ben elkezdődött egy család ellen, akik lányokat kényszerítettek prostitúcióra. A futtatását pedig még korábban, 2016-ban kezdték el a gyanú szerint. Magyar lányokat vittek ki Németországba, ahol aztán arra kényszerítették őket, hogy prostituáltként dolgozzanak, majd minden pénzüket elszedték.
Vágólapra másolva!

A gyanú szerint egy most 57 éves férfi irányította a bandát. 31 éves ikerfiai vitték ki a Németországba a nőket.

Forrás: Police.hu

A kuncsaftok egy lány szervezte be. A 2016-ban

mindössze 19 éves nő maga is végzett prostitúciós tevékenységet, közben pedig a kolléganői szexuális szolgáltatásait erotikus oldalakon hirdette.

Amikor a férfiak megérkeztek, ő maga beszélte le velük a részleteket.

Forrás: Police.hu

A csapathoz egy idő után csatlakozott az ikerpár egyik tagjának a barátnője, aki a futtatásában vett részt.

A kiszolgáltatott nők naponta 10–12 kuncsaftot fogadtak, amiért alkalmanként 100–150 euró vettek át a férfiaktól. A bevételüket a nap végén át kellett adniuk futtatóiknak.

A futtatók Löwensteinben biztosítottak egy apartmant a nőknek, akiket egész nap felügyeletük alatt tartottak. Mindössze a napi megélhetésükre adtak nekik pénzt.

Amikor az egyik fiatal nő teherbe esett, különböző praktikákat javasolva próbálták rávenni arra, hogy a terhességét megszakítsa. Az abortusz árát ugyanis drágának találták.

Végül a miskolci rendőrök felvették a kapcsolatot a Heilbronni kollégáikkal, és néhány napja, egy közös akcióban csaptak le a banda tagjaira.

Magyarországon három embert fogtak el, Németországban egyet. A banda vezetőjének akkor sikerült elmenekülnie, de azóta őt is elkapták, Budapesten.

Mindenki ellen eljárás indult, de egyelőre mindannyian szabadlábon védekeznek.

A tanúként kihallgatott nőkkel felvette a kapcsolatot az áldozatsegítői hálózat. Közben a rendőrök keresik a további áldozatokat.