Sószóróval raboltak ki egy férfit Debrecenben

Vágólapra másolva!
A férfitól már a buszmegállóban cigit kért a támadó, majd a buszon rátámadt. Miután leszálltak a buszról a támadó letépte a férfiról a táskáját. Ezek után dulakodni kezdtek, a támadó pedig sót szórt a férfi szemébe.
Vágólapra másolva!

A férfi június 9-én reggel, az egyik buszmegállóban várta a buszt Debrecenben, amikor odalépett hozzá a támadó és cigit kért tőle. A férfi nem adott neki, majd mindketten felszálltak a buszra. A támadó a férfi mellé ült le, később pedig telefonját és pénzt követelt tőle és halálosan megfenyegette. A férfi felállt és hangosan kérte a támadót, hogy hagyjam ár békén.

Erre támadó többször megütötte és megint megfenyegette.

Forrás: Ügyészség.hu

Amikor a férfi leszállt a buszról a támadó is utánament, majd olyan erővel rántotta le róla a hátizsákot, hogy elesett. Amikor felállt megpróbálta visszaszerezni a táskát, de a támadó elfutott, ezért üldözni kezdte. A támadó megállt egy ház előtt, a táskát pedig a benne lévő értékekkel együtt átdobta a kerítésen. Amikor a férfi utolérte, a támadó megpróbálta elvenni a telefonját, ezért verekedni kezdtek és a földre estek.

Amikor felálltak, a támadó elővett a zsebéből egy sószórót és sót szórt a férfi szemébe, majd az üveggel többször fejen ütötte.

Az ügyészség rablással és súlyos testi sértés kísérletével vádolja a támadót, aki beismerő vallomást tett. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje 7 év börtönbüntetésre.