Farkasházy Tivadar nagyon keveset alszik, szerinte ezért beszélt összevissza a margitszigeti Balatonszárszóról

Farkasházy Tivadar Heti Hetes
Vágólapra másolva!
Újabb fordulat a legújabb baloldali szappanoperában a szárszói találkozó kapcsán: állítólag összekeverte a levelezését, és megkövette hétfőn Ujhelyi Istvánt Farkasházy Tivadar, de a SzázSzóra akkor sem megy el. Farkasházy állítólag másfél éve nem alszik, ezért nem tudta jól értelmezni Ujhelyi levelét. A botrány akkor robbant ki, amikor Farkasházy Tivadar, Bödőcs Tibor elődje, aki elfogult baloldali, vicc nélküli politikai viccelődő, meghazudtolta Ujhelyi István európai parlamenti képviselőt a szárszói találkozó kapcsán. Farkasházy állításaival szemben Ujhelyi leszögezte: személyesen és online is mindenben egyeztettek a kezdetektől fogva a szárszói találkozóval kapcsolatban. Ez az egész cirkusz is jól mutatja, milyen nevetségessé és súlytalanná vált mára a baloldal. 
Vágólapra másolva!

– tett sajátos pontot a baloldalon belül zajló, Szárszó-SzázSzó találkozó kapcsán kirobbant vitára Farkasházy Tivadar a Népszava hasábjain. Bödőcs Tibor elődje, aki elfogult baloldali, vicc nélküli politikai viccelődő, most már mindennel tisztában van, de azért próbálja megmagyarázni a baklövést, hiszen legutóbb, néhány napja meghazudtolta a baloldali találkozó szervezőit; közölte, hogy nem tud arról, hogy részt venne a margitszigeti találkozó szervezésében.

Elképesztően szánalmas magyarázkodással állt elő Farkasházy RTL Klub

18 hónapja nem alszik Farkasházy?

Farkasházy az alábbi, meglehetősen szánalmas és logikai buktatókkal terhelt szöveggel állt elő hétfőn: „Tény, hogy három név szerepel az alján, köztük az enyém, egy nehezen átlátható grafika sarkában egy apró buborékban, amit nem vettem észre, mivel fel se tételeztem, amiről addig szó sem volt, hogy meghívóként szerepelek egy olyan eseményre, amelyre százakat várnak, s nem tudom, hogy ott mi fog történni. Ha észreveszem, azonnal kérem a nevem mellőzését, hogy ne tőlem kérdezzék, ki miért volt ott, ki meg miért nem. Ez mindig három hónapos munkám volt, most meg aláírok egy biankót? Ezért csak átfutottam, hogy a két régi szárszói adat stimmeljen, a többi az ő dolguk, égető szükség van az ilyen találkozókra, de nélkülem, s ez nem az, amibe tizenötször belevágtam, hanem a SzázSzó" – fejtegette hétfőn publikált levelében a félreértés és a vádaskodás okát Farkasházy, akitől a figyelmetlensége okát is megtudjuk: „magyarázat annyi, hogy 18 hónapja nem aludtam egyszerre egy óránál többet, ne találgassanak, lenne pénzem altatóra".

A józan ésszel is nehezen érthető magyarázkodás is jól mutatja, hogy mekkora káosz van manapság a baloldalon.

Ujhelyi István legújabb ötlete a humor nélküli humoristának sem tetszett Fotó: Polyák Attila - Origo

Mint arról korábban beszámoltunk, elképesztő baloldali bohóckodás ment a szárszói találkozó körül. Ment az adok-kapok, ugyanis Farkasházy Tivadar meghazudtolta Ujhelyi István európai parlamenti képviselőt. Farkasházy állításaival szemben Ujhelyi leszögezte: személyesen és online is mindenben egyeztettek a kezdetektől fogva a szárszói találkozóval kapcsolatban.

Ujhelyi István néhány hete bejelentette, hogy felélesztené a szárszói baloldali találkozók hagyományát. Akkor úgy fogalmazott, hogy megkereste a korábbi főszervezőt, Farkasházy Tivadar humoristát, valamint Horgas Pétert, a Civil Bázis vezetőjét, akik támogatásukról biztosították. Azonban több baloldali politikus már akkor kételyét fejezte ki a kezdeményezés kapcsán.