Alapjogokért Központ: A Soros-klán célja világos, az Európai Egyesült Államok megteremtése

Vágólapra másolva!
A Soros-klán célja világos: az Európai Egyesült Államok megteremtése, és egy új, a globalista erők által uralt európai hatalmi rend létrehozása.
Vágólapra másolva!

2023. szeptember 19-én egy 12 fős, francia és német állampolgárokból álló, „független" szakértői testület uniós reformtervet tett a tagállamok EU-minisztereinek asztalára Brüsszelben.

Az időzítés nem véletlen, ugyanis az a cél, hogy a dokumentum október elején a tagállami elnökök és miniszterelnökök granadai csúcstalálkozóján - vagyis ma - is szóba kerüljön.

A javaslat által sorosista szervezetek igyekeznek beavatkozni az Európai Unió jövőjébe.

A magát függetlennek aposztrofáló munkacsoport tagjai között ugyanis a Nyílt Társadalom hálózatához és Soros Györgyhöz köthető prominens személyeket találunk. Ezért nem meglepő, hogy – nem is annyira rejtett – megrendelőként az ő érdekeik szerint alakultak a javaslatok.

Forrás: Alapjogokért Központ

A tervezet egyik szerzőjétől, Daniela Schwarzer-től korábban személyesen Soros György kérte, hogy Merkel kancellárnál járjon közbe azért, hogy ne a magyar biztosjelölt, Várhelyi Olivér kapja meg a bővítési- és szomszédságpolitikai posztot.

Esetében tehát nem is kell sokáig kutatnunk, hogy megtaláljuk a Soros-hálózathoz való kapcsolódását: Schwarzer 2021 májusa óta a Nyílt Társadalom Alapítványok európai és eurázsiai ügyekért felelős ügyvezető igazgatója.

A spekuláns személyéhez szorosan kötődik még a közreműködők közül egykori tanácsadója, Shahin Vallée is.

A „reformjavaslatokat" tehát látszólag egy elfogulatlan és részrehajlásmentes grémium fogalmazta meg, de ez egy jól ismert trükk: a Soros álmát megvalósító Brüsszel nem merte nyíltan felvállalni a föderalista irányú javaslatokat.

Céljuk azonban ettől függetlenül teljesen világos: az Európai Egyesült Államok megteremtése, és egy új, a globalista erők által uralt európai hatalmi rend létrehozása - olvasható az Alapjogokért Központ honlapján.