Kalapáccsal támadt rá egy autósra egy kecskeméti férfi

Vágólapra másolva!
Egy arra járó autós próbálta megfékezni azt a férfit, aki kalapáccsal törte be szomszédja ablakát, mert az nem köszönt neki. Az agresszív támadó azonban őt sem kímélte: utánaszaladt, és a nála lévő kalapáccsal betörte a kocsija ablakát, majd megütötte vele a férfi vállát. Mindezt úgy, hogy a sofőr két gyereke is a kocsiban ült.
Vágólapra másolva!

A kecskeméti férfi február 21-én, reggel bosszút akart állni szomszédján, mert az sosem köszönt neki, ezért egy kalapáccsal betörte a családi házának mindkét utcai ablakát.

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A ház előtt épp ekkor hajtott el kocsival egy férfi, aki látta a rongálást, és rászólt a férfira, hogy fejezze be. Ő ekkor fenyegetően felemelte a kalapácsot, és futva elindult a sofőr felé, aki beugrott az autójába, és elhajtott. A támadó azonban utolérte és

a kezében lévő kalapáccsal a kocsi jobb hátsó részére csapott, ami miatt betört az ablaka.

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A sofőr kiszállt és számon kérte a férfit és közölte vele, hogy hívta a rendőröket. A férfi ezen úgy felháborodott, hogy a még mindig nála lévő kalapáccsal a sofőr vállára ütött.

A támadás után a sofőr földre vitte a férfit, elvette tőle a kalapácsot és a rendőrök megérkezéséig a helyszínen tartotta.

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A támadó az autó megrongálásával a sofőr és két kiskorú gyereke életét, testi épségét veszélyeztette.

Az ügyészség a férfi ellen közlekedés biztonsága elleni bűntett, fegyveres garázdaság, emellett rongálás miatt emelt vádat, és felfüggesztett börtön kiszabását javasolta vele szemben.