Burkolatjavítás miatt teljes útzár lesz az M0-M5 egyik csomópontjában

illusztráció, autópálya, közlekedés, autó, autóút, Hungary,-,Near,Budapest,May,22,,2020:,Aerial,View,- freeway,auto,expresswayl,aerial,danger,pollution,road,warnin Hungary - near Budapest  May  22, 2020: Aerial view - from an overpass -  of the traffic
Hungary - near Budapest May 22, 2020: Aerial view - from an overpass - of the traffic on highway 3.
Vágólapra másolva!
Burkolatjavítási munkálatok zajlanak az M0-M5 egyik csomópontjában, ami miatt az érintett útszakaszokon teljes útzár is lesz.
Vágólapra másolva!

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei korábban ideiglenesen lezárták az M0-M5 egyik csomóponti ágának érintett külső sávját.

Péntek este 20 órától várhatóan szombat délig pedig teljes útzárat vezetnek be a szakaszon. Ezalatt a közlekedőket az M51-es autóút felé terelik majd.

A kép illusztráció! Forrás: shutterstock

A lezárás a csomópont azon ágát érinti, amelyen a közlekedők az M5-ös autópályáról, Szeged felől az M1-es autópálya felé hajtanak fel az M0-s autóútra.

A munkálatokra, korlátozásokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet. A térségben 60, illetve 40 kilométer/órás sebességkorlátozásra, csúcsidőben pedig megnövekedett menetidőre számíthatnak a közlekedők.

A korlátozásokról, a munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről az Útinform weboldalán tájékozódhatnak.

(A címlapi kép illusztráció!)