A nyilvánosan részegen kiabáló magyar színész az ukrán hadsereg fegyveres támogatása mellett kampányol - videó

tüntetés, 2022.09.02., tanár, pedagógus, diák, oktatás, Szent István tér, Bazilika, Belügyminisztérium, Fővám tér, Budapest, Nagy Zsolt, színész
Nagy Zsolt
Vágólapra másolva!
A saját bevallása szerint alkoholista Nagy Zsolt színész Ukrajna fegyveres támogatása mellett kampányol. Nagy egyébként korábban rendszeres résztvevője volt baloldali tüntetéseknek, emlékezetes, amikor az egyik tüntetésen artikulálatlanul üvöltözni kezdett.
Vágólapra másolva!

Nagy Zsolt színész egy olyan videóban került elő, amelynek lényege, hogy az ukrán hadsereg fegyverekkel való támogatása mellett kampányol.

Nagy Zsolt a cseh védelmi minisztérium és a prágai ukrán nagykövetség közös adománygyűjtő projektjéhez csatlakozott (vagyis egészen pontosan két külföldi kormány akciójához), amelyet egyébként támogat a volt indexesek blogja, a Telex is.

A színésznek egyébként több botrányos szereplése is volt már.

Nagy Zsolt Ukrajna felfegyverzése mellett áll Fotó: Polyák Attila - Origo

Egy lapinterjúban az utóbbi években egyes körökben divatossá vált „magyarozás" tipikus közhelyével állt elő, amely szerint „nem lehet büszke saját országára". Úgy fogalmazott:

Ennél is botrányosabb volt, amikor egy tüntetésen részegen artikulálatlanul üvöltözni kezdett.

Később azzal védekezett, hogy azt akarta megmutatni, szerinte hogyan beszélnének a magyarok a tanárok munkája nélkül. Ha tényleg így gondolta, akkor már azt is tudjuk, mit gondol a magyar családokról - beszélni ugyanis nem az iskolában tanulnak meg az emberek...