Babakocsit toló nőt ütöttek el Zuglóban

anya csecsemő babakocsi séta
Kisbabájukat lekesen dicsérő anyukáknál, nagyobb növekedést tapasztaltak az agy jutalmazással és motivációval összefüggő részeiben
Vágólapra másolva!
Hétfő délután Zuglóban egy autós elgázolt egy nőt, aki éppen babakocsiban tolta a gyerekét. A baleset után a mentők kórházba vitték az anyát és a gyereket is. A helyiek szerint az autós figyelmetlen volt – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A zuglói Gyarmat utcában ütött el egy autós egy anyát, aki éppen babakocsiban tolta a gyerekét. A környékbeliek nagyon aggódnak a nőért és a gyerekért is.

„Én csak utólag értesültem a balesetről.

Ez egy kertvárosi rész, szűkebb utcákkal, így itt nem nagyon szoktak száguldozni az autók. Persze vannak sajnos kivételek... De itt nem hiszem, hogy ez történt, szerintem csak figyelmetlen volt az autós, mert ha nagy sebességgel jött volna az autó, nem ússzák meg ennyivel, nagyobb tragédia is történhetett volna. Rossz belegondolni!" - mondta a Borsnak egy nő.

Képünk illusztráció Forrás: 123rf.com

A helyiek az egyik internetes csoportban is megosztották, hogy baleset történt, arra voltak kíváncsiak, hogy vannak a sérültek.

Elvitték őket a mentők és azóta se tudjuk, hogy mi lett velük. Reméljük, hogy nem komolyabb a baj, illetve hogy a picurnak semmi baja nem lett! Kicsit sajnálom a sofőrt is, mert nem hiszem, hogy direkt csinálta volna. Szerintem egyszerűen nem vette észre őket időben, nem volt elég körültekintő. Emiatt pedig most el kell számolnia a rendőrséggel és a lelkiismeretével is"

Az esettel kapcsolatban a lap megkereste a mentőket és a rendőröket is, de egyelőre nem kaptak választ.