Járatokat töröltek, rengeteg gép késik Ferihegyen a havazás miatt

Repülő, leszállás, kényszerleszállás, Budapest, reptér, repülőtér, rosszullét, Liszt ferenc repülőtér, illusztráció
Airplane silhouette landing in Budapest, Ferenc Liszt, Hungary. City arrival with airport direction signboard and sunset in background. Trip and transportation concept 3d illustration.
Vágólapra másolva!
A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér honlapja szerint jelentős késésekre számíthatnak azok, akik most utaznának el a repülőtérről. Emellett több nemzetközi járat esetében is jelentős késésekkel kell számolniuk az utasoknak, sőt van, amelyik fel sem száll.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is beszámolt róla, ma leesett az első komolyabb mennyiségű hó Budapesten az idei szezonban. A hó miatt több BKK-járat menetrendje is módosult.

A hó miatt több baleset is történt Budapesten, egy busz például keresztbe fordult a BAH-csomópontnál, míg egy autó mentőnek ütközött.

A rossz időjárás a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret is érinti

A Ferihegyi repülőtéren legalább 1 órás késést jelentettek egy Németországba tartó gépnél, de több járat, például az isztambuli, eindhoveni és a cataniai is később indul.

Azoknak sincs szerencséjük akik Luxemburgba tartottak volna vagy onnan jönnének Magyarországra, mert az onnan érkező, valamint az oda tartó járatokat teljesen törölték.

Rengeteg gép késik, van, ami fel sem száll Budapestről. A kép illusztráció! Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2019 Skorzewiak/Shutterstock. No use without permission./Skorzewiak

Több Budapestre érkező gép is késni fog: müncheni, alicantei, dubai, isztambuli, zürichi, nápolyi, amszterdami és a tenerifei járat esetében is későbbi érkezést jeleztek.

A Blikk szerint feltehetőleg a légi közlekedést az időjárási körülmények akadályozzák.