Szerszámnyéllel fenyegette a rendőröket egy jászsági férfi – videó

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Tömegverekedés miatt riasztották ki a rendőröket egy jászsági étteremhez. Az épület előtt egy férfi szerszámnyéllel fenyegette meg a rendőröket, az egyiküket halálosan. Közben a férfi rokona is odaért, aki szintén rá akart támadni a rendőrökre.
Vágólapra másolva!

Október 14-én hívták a rendőröket egy jászsági településen lévő étteremhez egy tömegverekedés miatt. A rendőrökkel egyszerre ért oda egy férfi, aki agresszívan indult meg az étterem felé. A rendőrök megállították, mire a férfi visszament a kocsijához és elővett egy 70 centi hosszú szerszámnyelet. Ezzel fenyegetően újra elindult az étterem felé, közben káromkodott.

A rendőrök többször is kérték, hogy álljon meg, ő azonban a szerszámnyéllel megindult a rendőrök felé. Csak akkor dobta el, amikor az egyik rendőr elővette a fegyverét.

Ekkor a férfi leolvasta a rendőr névkártyáját, majd megfenyegette, hogy megkeresi a családját és megöli őket vele együtt. Telefonon is felhívott valakit és azt kiabálta, hogy a rendőrt „meg kell majd ölni!".

Közben odaért az étteremhez a férfi rokona is, aki szintén agresszív volt, az ingét letépve magáról hívta verekedni a rendőröket.

Az ügyészség felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak miatt emelt vádat a férfiak ellen és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje őket börtönbüntetésre.