Beragadt egy nő a Corvin pláza egyik üzletében, miután a teljes áruházban elment az áram

Áramszünet a Corvin plázában
Vágólapra másolva!
Hosszú órák óta tart az áramszünet a Corvin plázában. Ennek ellenére tömegesen özönlenek be a vásárlók, akik semmit nem tudnak a kialakult helyzetről. Az üzletek sem tudtak kinyitni, olyannyira nem, hogy az egyik eladó nem tud kijönni a boltból, ahol dolgozik. A szerelők már dolgoznak a problémán, de nem lehet tudni, mikor tudnak kinyitni újra a boltok. Az is előfordulhat, hogy az áramszünet több napig fog tartani.
Vágólapra másolva!

Ma reggel egyik üzletet sem tudták kinyitni a Corvin plázában áramszünet miatt. A pláza már hosszú órák óta teljesen sötét. Az embereket senki nem tájékoztatta az áramszünetről.

- mondta egy dühös vásárló.

- közölte egy kétségbe esett fiatal nő.

Áramszünet a Corvin plázában Forrás: Origo

Nemcsak a vásárlók, de az ott dolgozók is mérgesek, hogy nem tudják mikor nyithatják ki az üzleteket. Mindez persze rengeteg bevétel kiesést jelent nekik.

- mondta egy ott dolgozó

A hirtelen jött áramszünet miatt az egyik üzlet eladója beragadt az áram nélküli helységbe. Kollégája az üzlet előtt várja, hogy bejuthasson hozzá.

A szerelők dolgoznak azon, hogy minél előbb visszajöjjön az áram, de előfordulhat, hogy még hosszú órákig sötét marad a Corvin pláza.