Rendszeresen verte a feleségét egy nógrádi férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A 48 éves férfi éveken keresztül, rendszeresen szidta és verte a feleségét, az egyik esetben a 16 éves lányát is megverte. Az ügyészség vádat emelt ellene.
Vágólapra másolva!

A házaspár közösen nevelte a három gyerekét. 2017-től kezdve a férfi gyakran részeg volt, agresszív lett és dühkitörései voltak, ilyenkor a feleségét kiabálva szidta. Többször előfordult, hogy bútorokat tört össze, borított fel. 2020 augusztusában összetörte a hálószoba bútorait, dísztárgyakat és fali polcokat tett tönkre.

Még abban a hónapban, az otthonuk udvarán

lökdösni kezdte a feleségét, majd a vállánál fogva megragadta és nagy erővel ellökte. A nő beesett a kukák közé és beütötte a fejét.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ekkor a 16 éves lányát is megverte, valamint azt mondta neki, hogy nem az ő gyereke és nem szereti őt. Kiabálva szidta, húzta a haját és rácsukta a hátára a hűtő ajtaját.

Mindez nagy hatással volt a lány személyiségfejlődésére, öngyilkossággal kapcsolatos gondolatai és táplálkozási zavarai lettek.

Az ügyészség kapcsolati erőszak, kiskorú veszélyeztetése és könnyű testi sértés miatt emelt vádat a férfi ellen. Azt javasolják, hogy amennyiben beismerő vallomást tesz és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, akkor a bíróság ítélje 1 év 10 hónap felfüggesztett büntetésre.

Az Origo korábban megírta, hogy egy nyírgelsei férfi féltékenység miatt többször megverte a feleségét. Szombathelyen egy férfi azért akarta megölni a feleségét, mert a nő el akarta hagyni, egy másik férfi a gyereke szeme előtt bántalmazta a feleségét. Egy szegedi férfi a nyaralásuk közben verte meg a feleségét.