Rendszeresen megerőszakolta a nevelt lányát egy tatabányai férfi

pedofil
A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy tatabányai férfi éveken keresztül, többször is megerőszakolta a nevelt lányát. Amikor a lány segítséget kért az anyjától, a nő nem hitt neki, sőt, még meg is verte.
Vágólapra másolva!

A férfi és a nő 2013-ban házasodtak össze, majd egy közös gyerekük született. Együtt nevelték a nő korábbi kapcsolatából született kislányt is, aki 2003-ban született.

A férfi 2013-tól kezdve szinte napi rendszerességgel kényszerítette szexre a kislányt. Előfordult, hogy azt használta ki, hogy a lány aludt.

2016-tól kezdve már a lány próbált ellenállni, de a férfi megerőszakolta.

Képünk illusztráció Forrás: --

Annak ellenére, hogy a férfi megparancsolta a lánynak, hogy nem beszélhet senkinek az erőszakról, ő ezt többször is elmondta az anyjának.

A nő azonban nem hitt neki, és meg is verte. Ezenfelül az anya testileg és lelkileg is elhanyagolta a lányát, arról sem gondoskodott, hogy iskolába járjon.

Első fokon a Tatabányai Törvényszék szexuális erőszak miatt 11 év fegyházbüntetésre ítélte a férfit, az anyát kiskorú veszélyeztetése miatt 2 év börtönbüntetésre ítélte, amit 4 év próbaidőre felfüggesztett. Az ítéletet az apa esetében tudomásul vette az ügyészség, az anya esetében azonban súlyosításért fellebbezett.

Másodfokon, a Győri Ítélőtábla az anya büntetését 5 évre súlyosította, valamint pártfogó felügyeletét rendelte el - írja az Ügyészség.hu.

Korábban megírtuk, hogy egy budapesti férfi szintén többször megerőszakolta a nevelt lányát. Egy Fejér vármegyei férfi a felesége unokáját erőszakolta meg rendszeresen, egy férfi pedig egy álszületésnapi bulin erőszakolta meg a 16 éves lányát. Ligetfalun egy mentős erőszakolt meg egy egyetemista lányt.