Wintermantel Zsolt: Karácsony Gergely Gyurcsány legjobb tanítványa, hazudik reggel, éjjel meg este - videó

Karácsony Gergely, Gyurcsány Ferenc
Vágólapra másolva!
Karácsony Gergely most is másokra próbál mutogatni, miközben ő és Gyurcsány Ferenc tönkretették a fővárost, ahol már az adót és a számlákat sem tudják fizetni – minderről Wintermantel Zsolt beszélt legújabb videójában annak kapcsán, hogy nincs egyetlen forint sem a főváros számláján. 
Vágólapra másolva!

– írta a Pénzügyminisztérium, amelyet Varga Mihály tárcavezető Facebook-bejegyzésében is megosztott. A minisztérium közleményében rámutatott:

A másodfokú eljárást lezáró végzést a Kincstár október 17-én kézhez kapta. Ettől az időponttól kezdve nem volt jogi akadálya annak, hogy a Magyar Államkincstár beszedési megbízást nyújtson be – szögezte le közleményében a Pénzügyminisztérium.

Karácsony Gergely péntek reggel Facebook-bejegyzésben szólította fel Varga Mihályt, hogy azonnal távozzon a kormányból. A főpolgármester amiatt rohant ki a pénzügyminiszter ellen, hogy az államkincstár 5,5 milliárd forintot inkasszózott a főváros számlájáról.

Wintermantel Zsolt,a fővárosi Fidesz-KDNP frakció által közleményben küldött legújabb videójában azt mondta: Karácsony Gergely főpolgármester és Gyurcsány Ferenc tönkretették a fővárost, ahol már az adót és a számlákat sem tudják fizetni. Mint írták, Karácsony és Gyurcsány miatt négy év alatt a csőd szélére került a főváros, annak ellenére, hogy több mint kétszázmilliárdos megtakarítást örökölt az új városvezetés Tarlós Istvántól.