A buszmegállóban, a kamerák előtt verekedett össze két férfi Tatabányán - videó

Egy díszléccel ütötte ismerősét
Vágólapra másolva!
Két tatabányai férfi együtt ivott az buszmegállóban. A részeg férfiak összevesztek, a vita hamar elfajult és egymásnak estek. Az egyik férfi a buszmegálló egyik verte ismerősét. Az esetet egy térfigyelő kamera rögzítette.
Vágólapra másolva!

Tavaly augusztusban egy tatabányai buszmegállóban ivott két férfi. Vitatkozni kezdtek, ami hamar elfajult.

Az egyik férfi üres söröz dobozokkal dobálta meg a másikat, a másik férfi erre ideges lett és ököllel fejen ütötte ismerősét.

Azután a megütött férfi lefeszítette a buszmegállóm díszlécét és azzal háromszor megütötte az őt ököllel bántalmazó ismerősét.

Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem lettek súlyosabb sérülései a díszléc miatt.

A két férfi a rongálással 20.000 forintos kárt okozott a buszmegállóban.

Az ügyészség a díszléccel megütött férfival szemben szabadságvesztést és pártfogó felügyeletét javasolja. A rongálónak pedig súlyos testi sértés miatt börtönbüntetést és közügyektől való eltiltását kérte.

Az alkohol sok mindenkiből agresszív viselkedést vált ki. Korábban írtunk róla, hogy egy férfi Siófokon részegen támadt rá egyik ismerősére. Salgótarjánban is megtörtént hasonló eset, amikor egy férfi részegen akarta leszúrni barátnőjét.

Idén novemberben egy férfi még a mentősre is rátámadt mert részeg volt. Egy apa pedig a gyereke iskolájában volt agresszív az alkohol miatt.

Budapest VII. kerületében, szintén részegen lövöldözött egy férfi tavaly szeptemberben.