Lemaradt a látás hónapjáról?

Vágólapra másolva!
A Trend Optika csoport üzleteiben, a Semmelweis Egyetem által alapított Semmelweis Kft. országos vizsgálópontján meghosszabbították az ingyenes szűrőprogramot: decemberben még lehet jelentkezni.
Vágólapra másolva!
Forrás: Trend Optika

Elérkeztünk ahhoz a korszakhoz, amikor ki lehet jelenteni, szemüveg mindenkinek kell. A szerencsésebbeknek dioptria nélküli, de az is szerencsésnek mondhatja magát, akinek dioptriával korrigálható a látása, hiszen ezt sem mindenki mondhatja el magáról. Emiatt is fontos a prevenció.

A fény ultraibolya spektruma, amely minden mesterséges fényforrásból érkezik a szemünkbe, hosszú távon rendkívül káros a retina sejtjeire. Ezért manapság már az egészségtudatos magatartás része a kékfényszűrős szemüveg viselése, csakúgy, mint bőrünk esetén a fényvédő krémek használata. Látásélességünk egy korszerű szemészeti vizsgálattal határozható meg és nagyon sok esetben a páciens ott szembesül azzal, mennyit lehet javítani az általa látott képen. Mindig a prevenció legfontosabb lépés a későbbi betegségek elkerülése érdekében.

Forrás: Trend Optika

Mivel mindegyik generációban jelentősen megnőtt a képernyő előtt töltött idő, megjelentek azok a szemüveglencsék, amelyek segítik szemünket az alkalmazkodási folyamatban. Ezek viselése már a tizenéves kortól javasolt.

SZEMÜVEGLENCSÉK, SZEMÜVEGKERETEK 20-50% KEDVEZMÉNNYEL!

A Trend Optika csoport üzleteiben a legkorszerűbben felszerelt szemészeti rendelő található, melyben a szemvizsgálat során 9 lépésben, többféle szemészeti problémára kiterjedően végzik a vizsgálatokat. Akár század dioptria pontosságú dioptriakorrekcióra is képesek a speciális szemvizsgáló eszközökkel, illesztőberendezéseikkel pedig teljesen egyénre szabják a szemüveget, amely így pontosan igazodik az egyedi igényekhez.

Készüljön ez alapján az Ön szemüvege is! Jelentkezzen be MOST!

Kattintson a linkre és jelentkezzen be MOST!!

https://www.trendoptika.hu/index.php/latasvizsgalat