Elkészült a Nanushka új, téli kollekciója

Carian kabát
Vágólapra másolva!
Visszafogott színek és kényelmesen "oversize" szabás jellemzi a Nanushka új kollekcióját, amit a meghitt téli ünnepi időszak inspirált. 
Vágólapra másolva!

A világszinten is elismertebb magyar divatmárka, a Nanushka kínálatában rövidesen különleges minőségű borokat is találunk majd. A Nanushka új, Holdtánc névre keresztelt kollekcióját a téli ünnepi éjszakák ihlették.

Sándor Szandra, azaz Nanushka számára

kiemelten fontos a fenntarthatóság, amivel élen jár a divatpiacon, és ezt számtalan díj is bizonyítja.

Ez a szemlélet érvényes lesz a hamarosan forgalomba kerülő Nanushka borokra is.

A Balaton-felvidéki dűlőkről származó borok Szilágyi Bence borász értő felügyelete és gondoskodása mellett fejlődnek, érnek tökéletesre. A borok szigorúan csak a szőlő levét tartalmazzák.

November 23-án, a téli kollekció bemutatásával együtt már a borkóstoló is megtörtént.

Sándor Szandra (középen) Fotó: Hirling Bálint - Origo

Sándor Szandrát az új kollekcióról és várható trendekről kérdezte a Bors.

Mi jellemzi a kollekcióban szereplő darabokat?

Az ünnepi, "Holiday" kollekciót és kampányt "Holdtánc"-nak neveztük el, melyet az ünnepi téli éjszakák ihlettek, amikor az emberek talán még otthon is szeretnek elegánsabban öltözni. A kényelem és a meghittség volt a kulcsfontosságú szempont ennek a kollekciónak a tervezése során, mely mindeközben ugyanakkor elegáns is maradt. A kollekció fő darabja a műszőrme Carian kabát, ami tökéletesen megtestesíti a kollekció esszenciáját.

Carian kabát Forrás: Nanushka

Hogyan próbáltátok különlegessé tenni az ünnepi kollekciót?

Úgy gondolom, hogy az anyagválasztás még különlegesebbé teszi a kollekciót - sok fényes selymet és szatént használtunk, puha tapintású kötött anyagokat. A színek terén főként krémekre és barnákra összpontosítottunk, de némi narancs és az ikonikus Nanushka "holdfény sárga" is szerepet kap.

Magyarországon a Nanushka store-on kívül hol találkozhatnak az érdeklődők a kollekció darabjaival?

A Nanushka darabok megtalálhatók gyönyörű flagship üzleteinkben, Londonban, New Yorkban, valamint Sanghajban és Chengduban is. Emellett világszerte jelen vagyunk a legjelentősebb áruházláncokban és online platformokon, mint például a Net-A-Porter-n.

Ti hogyan készültök az ünnepekre, van-e valami különleges szokásotok, amit évről évre megismételtek ebben az időszakban?

Ez egy nagyon izgalmas időszak számunkra a kétéves kisgyermekünk miatt is. Csodálatos élmény nekünk, hogy saját új hagyományokat teremtsünk - már családként. Ugyanakkor szeretjük az ünnepeket a szélesebb családunkkal és a barátainkkal is tölteni, nagyon fontosnak tartjuk, hogy az ünnepek idején a szeretteink vegyenek körül minket.

Habár még messze van, lassan mégis aktuális lesz a tavaszi kollekció. A Nanushka szerint mi lesz a 2024-es tavasz meghatározó trendje?

Egy kulcsfontosságú trend, ami egy ideje uralkodik a kifutókon, és abszolút jelen van a mi kollekciónkban is, az az oversized szabás és a domináns vállvonalak. Néhány darab ezek közül már hamarosan elérhető is lesz az üzleteinkben!

A magyar divattervező, Sándor Szandra hihetetlen népszerűségre tett szert az elmúlt években, és ruhái egyre gyakrabban tűnnek fel a világsztárok gardróbjában is.

Május 4-én a Nanushka finanszírozási megállapodást írt alá a svájci székhelyű magánhitel-befektetési céggel, ami 10 millió eurós foglalt magában.