Miért nézetik a 444 sz.rjait fizikaórán gyerekekkel?

Apáti Bence
Vágólapra másolva!
Alább közöljük Apáti Bence bejegyzését a botrányos iskolai esetről, amikor a gyerekekkel a Soros-blog 444 egyik videóját vetítették le fizikaórán.
Vágólapra másolva!

Van ez a botrány, hogy a piaristáknál egy különösen lelkes kommunista tanár agymosás céljából levetítette a 444 több mint egyórás filmjét. FIZIKAÓRÁN – írja Apát Bence a közösségi oldalán.

Apáti Bence Forrás: Origo

Több sem kellett a 444-nek; amolyan beszámolónak maszkírozott sértődött cikkben számoltak be az esetről. Mármint nem arról, hogy az aktivistájuk levetítette filmjüket a gyerekeknek, ahelyett, hogy a fizika törvényeire oktatta volna őket, inkább az dühítette fel őket, hogy az iskola igazgatója írásban figyelmeztette a lelkes baloldali tanárpolitikust.

– vélekedett, hozzátéve, hogy egy FIZIKAÓRA nem arra van, hogy a sz@rjukat nézessék a tanulókkal?! Kedves 444, kedves C.I.A.! Értjük, hogy fáj, értjük, hogy dühösek, hogy frusztráltak vagytok. Világos. De kérlek, értsetek meg, hogy a 444 YouTube-ra készített politikai videói nem lesznek a nemzeti alaptanterv részei. Különösen nem a FIZIKAÓRÁK tekintetében. Sírjátok ki magatokat, aztán nyugodjatok meg – zárta bejegyzését.