Iskolapaddal dobta fejbe az apósát egy férfi Borsodban

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A férfi részegen berontott egy családi ház udvarára, ahol a volt élettársát kereste. A házigazdák mondták neki, hogy nincs ott és megkérték, hogy menjen el onnan. A férfi azonban nem hitt nekik, berúgta a ház ajtaját. Amikor az apósa rászólt, őt fejen dobta egy iskolapaddal.
Vágólapra másolva!

A férfi január elején, egy borsodi településen bement egy családi ház udvarára, ahol részegen szitkozódva a volt élettársát kereste. A házban lévő asszonyok közölték vele, hogy a nő nincs ott és megkérték, hogy menjen el onnan.

A férfi azonban nem hitt nekik, berúgta az ajtót és az élettársát kereste.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Két asszonynak, köztük a nő anyjának sikerült kitolniuk a férfit a házból. Ekkor az apósa az udvarról rászólt a férfira,

aki erre megfogott egy 15 kilós acélvas, faborítású iskolapadot és megdobta vele.

A pad a fején találta el az apóst, aki vérző fejjel elesett. A férfi ekkor odament hozzá és többször ököllel fejen ütötte.

Az ügyészség súlyos testi sértés kísérlete és magánlaksértés miatt emelt vádat a férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság tárgyalás nélkül ítélje felfüggesztett börtönbüntetésre.

Korábban megírtuk, hogy egy oroszlányi férfi láncfűrésszel támadt meg az apósát és az anyósát. Nagykátán egy férfi megverte többek között a gyerekeit, az élettársát és az apósát is, egy Istvándi férfi pedig az anyósát pofozta fel. Barcson egy férfi összeveszett a feleségével, majd egy vasrúddal támadt rá az anyósára és annak élettársára.