Ennél kínosabb már nem is lehetne Karácsony Gergely pénzhordó embere

Vágólapra másolva!
Szaniszló Sándor nyilatkozata, hogy összefüggés lehet a számlagyárügy és a baloldal kampányfinanszírozási botránya között, további kérdéseket vetett fel. A Magyar Nemzet erről is szerette volna megkérdezni Perjés Gábort, Karácsony Gergely pénzhordó emberét, aki hónapok óta hallgatásba menekül.
Vágólapra másolva!

„Minden mindennel összefügg." - válaszolta a XVIII. kerület DK-s polgármestere Heiter Dávidnak arra a kérdésre, hogy mi köze van az Amnesty-vezér testvérének a számlagyárügyének a kampányfinanszírozáshoz.

Karácsony Gergely azt mondta, nem ismeri az eset részleteit, ahogy a többi baloldali fővárosi politikus sem tud semmit.

A Magyar Nemzet stábja most arra lett volna kíváncsi, hogy Perjés Gábor, Karácsony Gergely pénzhordó embere mit gondol a DK-s polgármester nyilatkozatáról, Perjés azonban minden kérdést azzal hárított, hogy mindenkinek boldog karácsonyt kíván.

Csupán arra a kérdésre adott értékelhető választ, hogy a NAV nyomozói mit foglaltak le tőle, de erre is csak azt mondta, hogy majd lesz erre fórum, ahol mindenről beszámol, de azt nem tudta megmondani, mikor és hol.

Karácsony Gergely jogi főtanácsadója, Tordai Csaba után Perjés Gábornál is házkutatást tartottak a 99 Mozgalom gyanús pénzügyeivel összefüggésben. Perjés Gábor azóta nem áll a sajtó rendelkezésére, és hárítja az üggyel kapcsolatos kérdéseket.