Gyászol G.w.M exe, Nagy Melanie - brutálisan meggyilkolták a rokonát

Nagy Melanie rokona, eltűnt, Molnár GYörgy, körözés
Vágólapra másolva!
Brutálisan meggyilkolták G.w.M exének, Nagy Melanienak az unokatestvérét. A férfi csütörtökön este tűnt el, a rendőrök is keresték. Végül már csak a holttestét találták meg. A pénze miatt ölhették meg.
Vágólapra másolva!

G.w.M exe, Nagy Melanie csütörtökön este kétségbeesett üzenetet tett közzé arról, hogy eltűnt az unokaöccse. A férfit, ahogy mondják, a rendőrök nagy erőkkel kezdték keresni.

Forrás: instagram

A férfi fotója a rendőrség honlapján az eltűnt személyek között szerepelt, és Nagy Melanie is segítséget kért a közösségi oldalain, ahol elmondta, hogy a rokona elindult haza, de nem érkezett meg, a telefonja pedig ki van kapcsolva.

Forrás: police.hu

A rendőrök néhány perce véget ért sajtótájékoztatójukon bejelentették, hogy a férfit meggyilkolták. Minden bizonnyal a pénzéért, és a méregdrága órája miatt ölték meg.

- mondta el a rendőrségi szóvivő

Csécsi Soma Fotó: Csudai Sándor - Origo

Csécsi Soma hozzátette, hogy a férfi tegnap a IX. kerületben, a Tűzoltó utcában fogták el.

Azonnal ki is hallgatták. Ugyanebben az időben megtalálták, szintén a IX. kerületben, az eltűnt férfi autóját, és egy melléképületben a holttestét is.

Így az elfogott férfit meg is gyanúsították a gyilkossággal, amit ugyan nem ismert be, de nem is élt panasszal ellene. Már kérték is a letartóztatást.

A két férfi csütörtökön összeverekedett, ezután történt a gyilkosság.

Az eltűnt személyeket az esetek jelentős részében hamar megtalálják, de van, hogy az ilyen ügyek, ahogy most, tragédiával végződnek.

Négy éve egy mozdonyvezető azután tűnt el, hogy elgázolt egy gyalogost. Nem sokkal később megtalálták a holttestét. Szintén négy éve egy soproni családapa orvoshoz ment, de sem oda, sem haza nem érkezett meg. Végül már csak a holttestét találták meg Ausztriában, a Dunában.

Egy fiatal lány a budapesti BAH-csomópont környékéről tűnt tavaly. A rendőrök hosszú ideig hiába keresték. Később neki is csak a holttestét találták meg Dunaújvárosnál.

Az eltűnt személyeket a rendőrség, a hivatalon honlapján, egy külön oldalon teszi közzé.