Vágólapra másolva!
Hiába várták Karácsony Gergelyt pénteken, nem tartott Kunhalmi Ágnessel a koszorúzásra. Az MSZP társelnöke nem tudta megmondani, hol lehet a főpolgármester.
Vágólapra másolva!

Másfél évszázaddal ezelőtt, 1873. november 17-én jött létre Buda, Pest és Óbuda egyesítésével Budapest – a jubileum alkalmából Budapest 150 címmel rendezvénysorozatot szervezett a főváros.

Ahogy a Boon tájékoztatott:

A portál szerint pénteken egy konferenciát tartottak Miskolcon a jubileumi alkalomhoz kapcsolódva. Az eseményen Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere is részt vett, aki arról beszélt, hogy Szemere Bertalannak fontos szerepe volt Budapest egyesítésénél.

Veres Pál, Miskolc polgármestere a két város közötti jó viszonyt emelte ki beszédében – teszik hozzá.

A rendezvény végén közösen koszorúzta volna meg Veres Pál és Karácsony Gergely Szemere Bertalan szobrát a belvárosban, azonban erre nem került sor, mert időközben a miskolci városvezető és a főpolgármester is eltűnt, akik a sajtó információi szerint később koszorúzták meg a szobrot

– írja a Mandiner.

Hiába várták tehát Karácsony Gergelyt pénteken, egy internetre felkerült videó tanulsága szerint a főpolgármester nem tartott Kunhalmi Ágnessel és Veres Pállal, Miskolc polgármesterével a miskolci koszorúzásra. Erről egy újságíró

Kunhalmi Ágnest is megkérdezte, aki nem tudta megmondani, hol lehet a főpolgármester.