Azt hitték, ha átfestik a lopott biciklit nem fognak lebukni

A lopott bicikli.
Vágólapra másolva!
Vasárnap két férfi tartotta rettegésben a Jászladányiakat. Több házba is betörtek, ahonnan mindent elloptak amit találtak. Köztük egy biciklit is. Azért, hogy ne bukjanak le a biciklit lefestették, de így is lebuktak.
Vágólapra másolva!

Vasárnap éjszaka egy 32 és egy 35 éves férfi több jászladányi házba is betört. Egy ottani lakos szólt a rendőrségnek, hogy éjszaka egy ismeretlen férfi bement a lakásába. A házból cipőket és élelmiszereket vitt el.

Később kiderült, hogy a tolvaj nem egyedül tört be, egyik ismerőse segített neki.

A lopott bicikli. Forrás: Police.hu

A két férfi másnap az utcán sétát mikor a rendőrök elfogták őket. A két tolvaj nem vette észre, hogy a házban a kamera mindent felvett. Elismerték a lopást és elmondták, délután egy másik házba is betörtek, ahonnan egy biciklit loptak el, amit később eladtak.

Azért, hogy ne bukjanak le átfestették a lopott biciklit sárgára, azonban a rendőröket nem sikerült átverni.

Így is megtalálták.

A rendőrség a két férfit lopással gyanúsítja. Kiderült a fiatalabb férfi ellen több eljárás is van, ezért őt letartóztatták.

Kecskeméten is lebukott egy bicikli tolvaj, de nem akárhogyan. Egy szigetvári férfi sem úszta meg, videón, ahogy lebukott.

A Balatonról akart haza jutni egy férfi Gyöngyösre, de nem volt autója, ezért lopott egy biciklit az utazáshoz. Egy kecskeméti férfi pedig lopott biciklivel tört be egy idős asszonyhoz.