Részeg férfi támadt egy terhes nőre egy budapesti villamoson

koronavírus, illusztráció, covid 19, Budapest, járókelők, 4-6 villamos, BKK, tömegközlekedés
Vágólapra másolva!
A fiatal, leendő édesanya majdnem napi szinten ingázik a fővárosban. Az utóbbi időben azonban egyre jobban félti saját és születendő gyermeke épségét is.
Vágólapra másolva!

A közösségi oldalon borult ki egy terhes nő. A leendő édesanya minden nap a fővárosban tömegközlekedik és napi szinten bántják utazás közben.

Legutóbbi utazásán egy részeg férfi támadt neki, akitől utastársa védte meg.

A kommentekből kiderült, nem ő az egyetlen terhes nő, aki ilyeneket tapasztalt - írja a Ripost.

A leendő anyuka szinte napi szinten ingázik a munkahelye, az egyetem és az orvosi vizsgálatok között. Sajnos az a tapasztalata, hogy mióta terhes, egyre többször fordul elő olyan, hogy agresszívan lépnek fel vele szemben.

– kezdte a fiatal nő.

Kismamát bántalmaztak a villamoson Budapesten. Forrás: AFP/Hans Wiedl

Három nappal ezelőtt, december 12-én három különböző helyzetben is bántották tömegközlekedési eszközökön. Volt, aki csak verbálisan, ám akadt olyan is, aki fizikailag. A legdurvább egy tömött villamoson történt, ahol egy részeg férfi többször is hasba könyökölte.

– folytatta, majd hozzátette bár ő illedelmesen kérte meg a férfit, hogy ne lökdösse, ő mégis rögtön agresszívan lépett fel ellene.

A legdurvább egy tömött villamoson történt, ahol egy alkohol hatása alatt álló férfi többször is hasba könyökölte. (A kép illusztráció!) Fotó: Csudai Sándor - Origo

– részletezte.

Szerencsére a rengeteg utas között akadt egy férfi, aki azonnal a fiatal nő segítségére kelt és felajánlotta a helyét is a hölgynek.

– zárta gondolatait.