Meggyilkolta kolléganőjét egy férfi Veszprémben, mert nem akart vele szexelni

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy veszprémi férfi szexelni akart az egyik kolléganőjével, aki ezt visszautasította. A férfi emiatt ideges lett, majd halálra késelte a nőt. A bíróság első fokon életfogytiglani büntetésre ítélte a férfit.       
Vágólapra másolva!

A férfi szabadidejében durva, véres videójátékokkal játszott. Ugyanabban a veszprémi üzemben dolgozott mint az a nő, aki tetszett neki de nem merte megszólítani. Tavaly májusban úgy ment éjszaka dolgozni, hogy már több napja nem aludt és nem evett, nagyjából 30 energiaitalt ivott meg.

A kép illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ugyanabban a műszakban dolgoztak, majd a munka végén a nő az öltözőbe ment. A férfi követte, de a házas, kisgyerekes nő visszautasította.

Ekkor a férfi dühös lett és elővett a hátizsákjából egy 12,5 centiméteres kést. Ezután a kolléganője hasát, nyakát és mellkasát nagy erővel többször megszúrta.

A többi kolléga a nő segélykiáltására lett figyelmes, ezért gyorsan az öltözőbe siettek, a férfi azonban feléjük is elindult a késsel. Ezután hívták a rendőröket, akik fél órán belül elfogták a késelőt. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

A bíróság első fokon emberölés miatt életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte a férfit, de a végzés fellebbezések miatt nem lett jogerős. Másodfokon, a Győri Fellebbviteli Főügyészség az ítélet helybenhagyását javasolja - írja az ügyészség.hu.

Egy budapesti férfi is munkatársával végzett, mikor kiderült, hogy kollégája mennyi pénzt örökölt. Nem az első eset, hogy valaki függősége miatt ölt. Korábban Dél-Koreában egy krimirajongó gyilkot. Őt is életfogytiglanra ítélték. Szintén életfogytiglant kapott az a férfi, aki egy baltával végezte két fiatalkorú lányát.