Váratlan fordulat az időjárásban, ennek nem fog örülni

Jamaica, 2023. december 19., Vermont állambeli Jamaicánál, jelentős esővel és erős széllel járó időjárási ciklon, USA, vihar, időjárás
Képünk illusztráció
Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Vágólapra másolva!

Péntek
Délelőtt változóan, délután már erősen felhős lesz az ég. Szórványosan várható záporeső, északkelet felé haladva havas eső, a hegyekben hózápor is lehet. Nagy területen lesz erős, olykor viharos az északnyugati szél. 3-9 fok várható.

Szombat
Reggelig sokfelé várható csapadék: az ország északkeleti felén havazás, máshol eső. Napközben átmenetileg kevesebb helyen fordul elő vegyes csapadék. Sokfelé fokozódik viharossá a szél! 3 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap
Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Reggelig több helyen lehet eső, északkeleten havazás. Főleg Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében esély van arra, hogy fehér legyen a karácsony. Reggel +1, +2, délután +2, +11 fok valószínű. Sokfelé lesz erős a nyugati szél.

Hétfő
Változóan felhős időre van kilátás, északkelet felé haladva a több felhővel. Csak elszórtan lehet kisebb zápor. 11 fok körüli enyheség lesz.

Kedd
A gyakran erősen felhős égből csupán elszórtan fordul elő eső, zápor. Megerősödik az északnyugati szél. Marad a 10-11 fokos maximum.