Építési kordont bontott a Momentum

Momentum logó
Vágólapra másolva!
Ismét hazugsággal próbál hangulatot kelteni a Momentum. Lebontották a Karmelita Kolostor előtti jogosan felállított építési kordont, és az egész akciót a Fidesz 2007-es Kossuth téri kordonbontásához hasonlítják. Az utóbbi kerítést a Gyurcsány-kormány indokolatlanul tette ki, szó sem volt építkezésről. Természetesen a Momentum akciójához örömmel tapsol a teljes dollármédia, miközben az egész akció egy meglehetősen szánalmas másolás csak. Ennyi jutott eszükbe március 15-ére, így ünneplik a Nemzeti Ünnepet.
Vágólapra másolva!

Egy építési kerítést bontott le március 15-e előtt egy nappal a Momentum. A Gyurcsány ifjúsági tagozatának nevezett kispárt szánalmas módon az akcióját a Fidesz 2007-es kordonbontásához próbálja hasonlítani a dollármédia hathatós segítségével. A párhuzam azért sem áll, mert 2007-ben a Gyurcsány-kormány jogellenesen állította fel a kerítést a Kossuth téren, szó sem volt építkezésről.

A Momentum tehát még arra sem képes, hogy március 15-ére egy saját ötlettel álljon elő. A Fideszt próbálták meglehetősen szánalmas módon másolni.

Külföldön egyébként, Magyarországtól eltérően, a kormányzati épületeket hihetetlen erővel és eszközökkel védik. A Fehér Ház például teljesen megközelíthetetlen.

A párizsi Elysse-palota is megközelíthetetlen a közemberek számára, az első képen azt mutatjuk:

Forrás: Google Maps

A brit kormányfő székhelyét, a Downing Streetet is lehetetlen megközelíteni.

Így őrzik a Downing Street 10-et Forrás: Jamie Lashmar / Story Picture Agency/Licensed by Story Picture Agency/Jamie Lashmar / Story Picture Agency