A hajánál fogva rángatja a borsodi tanár a 13 éves diákot - videó

Vágólapra másolva!
Nyomozásba kezdett a rendőrség, ugyanis egy borsodi tanár a hajánál fogva rángatta ki a 13 éves diákját a teremből. Az esetről megdöbbentővideó is készült.
Vágólapra másolva!

A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Kesznyéten megdöbbentő esetet videózott le a tanórán egy diák - írja a Bors.

A felvételen jól látható, ahogyan a pedagógus a hajánál fogva rángatja ki 13 éves diákját a teremből. A gyerek sikítozik fájdalmában, és kölcsönösen szidalmazzák egymást.

A Tények úgy tudja, hogy az esetre azért került sor, mert a diák nem figyelt az órán, helyette a telefonját nyomkodta.

Ekkor a tanár megkérte a lányt, hogy vigye ki neki a készüléket, ennek azonban nem akart eleget tenni, és szidalmazni kezdte a tanárnőt.

A konfliktus először csak verbális volt, hamarosan azonban tettlegességig fajult: a tanár a hajánál fogva próbálta eltávolítani a teremből a gyereket.

A felvételen hallható, ahogy a diák azt mondja a tanárnak, hogy rohadjon meg, ugyanakkor a tanárnő is trágár szavakkal szidalmazza a gyereket:

- a gyerek közben hangosan kiabál és sikítozik.

A Tények körbekérdezett a helyieknél, és kiderült, hogy komoly problémák vannak az iskola diákjainak magatartásával kapcsolatban is.

- mondta az egyik lakos. Felkeresték az intézmény igazgatóját is, aki a következő választ adta a kérdéssel kapcsolatban:

Ennek ellenére a diáklány szülei feljelentést tettek, a rendőrség pedig nyomozni kezdett kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt.