A CPAC Hungary konferenciára Magyarországra jön a texasi főügyész

Former President Trump Holds Rally In Robstown, Texas GettyImageRank2 Color Image Horizontal POLITICS ELECTION
ROBSTOWN, TEXAS - OCTOBER 22: Texas Attorney General Ken Paxton speaks at the 'Save America' rally on October 22, 2022 in Robstown, Texas. The former president, alongside other Republican nominees and leaders held a rally where they energized supporters and voters ahead of the midterm election. Brandon Bell/Getty Images/AFP (Photo by Brandon Bell / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Hazánkba látogat a CPAC Hungary miatt Ken Paxton, jelenlegi texasi főügyész - értesült az Origo. 
Vágólapra másolva!

Az Origo értesülése szerint a CPAC Hungary-n idén személyesen vesz részt Ken Paxton, korábbi texasi szenátor és jelenlegi főügyész. Paxton elkötelezett konzervatív politikus és ügyvéd, aki határozottan kiáll a valós nyugati értékekért.

A texasi főügyészség Paxton vezetése alatt aktívan védi a gyermekek és édesanyák jogait, ami kiemelkedő példája a konzervatív értékek képviseletének és egyértelmű kapcsolódási pont hazánkkal.

Ken Paxton is felszólal a CPAC Hungaryn Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Brandon Bell

A főügyészség gyermekvédelmi osztálya az ország legsikeresebb és legköltséghatékonyabb programjaként működik. A 2020-as pénzügyi évben a részleg több mint 4,8 milliárd dollárt gyűjtött be a texasi családok számára. Paxton elszántan küzd a genderideológia ellen, mivel meggyőződése, hogy az államnak kötelessége megvédeni a gyermekek testi és lelki egészségét a szélsőbaloldali eszmétől.

A határvédelmet kiemelt fontosságúnak tartja, és bátran vállal konfliktusokat washingtoni demokratákkal is, ha a szükség megkívánja.