Kiderült, hogy van a saját magát fejbe lövő kamasz

öngyilkosság, fiatal, budapest, 7. kerület
Vágólapra másolva!
Túl van a műtéten a Blikk szerint az a 16 éves fiút, aki gumilövedékes pisztollyal lőtte fejbe magát egy VII. kerületi lakásban pár napja a barátja szeme láttára. 
Vágólapra másolva!

A kamasznál már voltak a szülei a kórházban. A lap úgy tudja, Tibor magánál van és már nincs életveszélyes állapotban, de azt nem tudni, szenvedett-e maradandó agykárosodást. A legutolsó információk szerint ugyanis

a lövedék áttörte a koponyáját és az agyába fúródott.

rendőrök Forrás: metropol

Január 3-án 13 óra 16 perc körül lőtte fejbe magát a fiú egy 7. kerületi lakásban, a saját otthonában. Azt egyelőre nem tudni, mi történt pontosan. Az viszont biztos, hogy a mentőket a kamasz barátja hívta ki.

- mondta a fiú edesanyja a Metropolnak, aki szerint nem került rossz társaságba, de azt már nem tudta megmondani, honnan szerezte a pisztolyt és a gumilövedédeket. Arról is beszélt, hogy a fia nem akart öngyilkos lenni.

Amíg a fiút kórháza vitte egy mentőautó, a pisztolyt lefoglalták a rendőrök. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányságán lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés gyanúja miatt indult nyomozás az ügyben.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!