Megvertek, élve fel akartak gyújtani és kést szorítottak az oldalához egy hugyagi férfinak

Vágólapra másolva!
Négy hugyagi férfi egy házibuliban töltötte a szilvesztert. A buli végén hazamentek, de egyikük a kabátját nem találta, így ismerősük házához hajnalban visszatértek. Azonnal dörömbölni, és ordítozni kezdtek. Amikor nem nyitottak nekik ajtót, az a férfi, akinek eltűnt a kabátja, elment, de három barátja nem hagyta annyiban a dolgot.
Vágólapra másolva!

Amikor az ajtó nem nyílt ki, a 28 éves férfi többször tiszta erővel belerúgott, amitől annak több fa eleme kitört. Nem sokkal később a halálra rémült házigazda kinyitotta az ajtót.

Forrás: Police.hu

Mind a hároman azonnal bementek, és ütötték ahol csak érték. Mindezt olyan erővel, hogy a férfi később kórházba került.

Amikor nem kapták meg a kabátot, elkezdték szétlocsolni a benzint, amit magukkal vitték, és a 23 éves férfi egy öngyújtót vett elő. Közben azt üvöltötték, hogy

A házban hosszasan keresték a kabátot, de nem lett meg. Ezután házigazda felajánlotta, hogy elmegy a támadókkal, és segít megkeresni, azokon a helyeken, ahol a társaság megfordult az éjszaka folyamán. Egyikük autójával indultak el.

A férfi a hátsóülésre ült, a legfiatalabb támadó mellé, aki egy kést szorított a megszeppent és megvert férfi oldalához.


Egy másik hugyagi házhoz hajtottak, ahová a férfit küldték be. Ez volt a szerencséje, ugyanis onnan el tudott menekülni, és hívni tudta a rendőröket.

Forrás: Police.hu

Mind a három férfit elfogták, és már kérték a letartóztatásukat.

A kabát azóta sem került elő.