Drogdílert fogtak Magyarszéken

Vágólapra másolva!
Őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását egy 47 éves magyarszéki férfinek, aki a gyanú szerint drogot árult Baranya vármegyében. Egyik vevőjét, egy 35 éves komlói férfit is elfogták és kábítószer birtoklása miatt kihallgatták.
Vágólapra másolva!

A Baranya vármegyei rendőrök január 27-én délután egy 47 éves, magyarszéki, és egy 35 éves, komlói férfit fogtak el egy magyarszéki házban. A gyanú szerint az idősebb

drogot tartott a lakásán, melyet a vármegyében árult.

A rendőrök a férfi lakásán tartott kutatás során különböző rejtekhelyen összesen bruttó 512 gramm fehér, kristályos új pszichoaktív anyagot, bruttó 222 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, illetve bruttó 14 gramm kábítószergyanús tablettát találtak és foglaltak le. A vagyonvisszaszerzés keretében a rendőrök lefoglaltak egy LED televíziót és egy szolárium gépet is.

Forrás: Police.hu

A 35 éves, komlói férfinek még a ruhájában is találtak drogot, melyből fogyasztott is.

A dílert őrizetbe vették. Új pszichoaktív anyaggal visszaélés, illetve kábítószer-kereskedelem miatt nyomoznak ellene a baranyai rendőrök, és javasolták a letartóztatását. A fogyasztó ellen pedig kábítószer birtoklása miatt indult eljárás - írja a Police.hu.