Meghalt a Vizoviczki-ügy koronatanúja

Vizoviczki László az utolsó szó jpogán olvassa fel saját védőbeszédét a Fővárosi Törvnyszéken 2016 április 28-án Vizoviczki László az utolsó szó jpogán olvassa fel saját védőbeszédét a Fővárosi Törvnyszéken 2016 április 28-án
Vizoviczki László az utolsó szó jogán olvassa fel saját védőbeszédét a Fővárosi Törvnyszéken 2016 április 28-án.
Vágólapra másolva!
A szervezett bűnőző Vizoviczki Lászó bizalmasának halálhírét egy edzőterem közösségi oldalán hozták nyilvánosságra a Blikk információi szerint.
Vágólapra másolva!

Ezt írták az oldalon:

Azt egyelőre nem tudni, mi okozta a férfi halálát, akinek kulcsszerep jutott az alvilág egyik vezére utáni nyomozásban.

Vizoviczki László az utolsó szó jogán olvassa fel saját védőbeszédét a Fővárosi Törvnyszéken 2016. április 28-án Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az elsősorban sztriptízbárjairól ismert Vizoviczki László, a budapesti éjszaka császáraként vált ismerté, aki szigorúan titkos adatokat vett meg rendőröktől. Ezekből tudta meg, mikor, melyik szórakozóhelyére akarnak lecsapni a hatóságok, vagyis mikor tartanak nála razziát.

Az ő bizalmasa és testőre volt V. István, akit ugyanazon a napon, 2012. május 31-én fogtak el, mint a magas beosztású rendőröket.

A korrupcióval vádolt rendőrök ügyében február 9-én döntött a bíróság első fokon. Hat és tizenegy év közötti fegyházbüntetésre ítélték az egykori rendőrtiszteket.

A súlyos büntetésekben része volt Vizoviczki emberének, aki a letartóztatása után pár héttel kikerült a börtönből vádalkuval.

Az ő vallomása alapján fogták el a rendőröket, ami miatt többen megfenyegették a férfit és az otthonát is őrizni kellett.