Ütötte verte barátnőjét egy férfi, aztán be is zárta

Vágólapra másolva!
A vádirat szerint a kunfehértói férfi két éve ismerkedett meg egy nővel, akihez fél év után odaköltözött. A férfi együttélésük alatt durván, erőszakosan viselkedett a nővel. Egy évvel később már meg is verte: felpofozta, gyomorszájon vágta, amitől a nőnek zúzódásos sérülései lettek. Mivel a nő többször a szüleihez menekült a férfi agresszív viselkedése elől, végül a nő apja kidobta a férfit.
Vágólapra másolva!

A férfi ezután is hívogatta volt párját, üzengetett neki, de amikor a nő beadta a derekát, és találkoztak, szokása szerint agresszíven viselkedett.

A vitát követően a férfi

még aznap éjjel megjelent a nő házánál és dühében betörte az utcán parkoló kocsijának szélvédőjét, majd a kerítésen bemászva bement a házba is,

ahol magával kikelve üvöltözve rátámadt a nőre.

Forrás: Ügyészség

A pár a történtek ellenére együtt ment nyaralni, ahol a férfi ismét megverte a nőt.

Néhány hónappal később pedig a férfi a nő házához ment és mivel észlelte, hogy nincs otthon, a kerítésen át beugrott az udvarba, majd a fürdőszoba szúnyoghálóját letépve bemászott a házba.

Amikor a nő hazaért, a férfi rátámadt a mit sem sejtő nőre és fojtogatni kezdte. Számon kérte rajta, hol és kivel volt, közben a fejét ütötte, aminek következtében felrepedt a nő szája és az arcán, zúzódások lettek.

Hiába próbált kimenekülni a házból, a férfi erőszakkal bent tartotta. Végül csak másnap délelőtt ment el, előtte azonban még azt mondta:

A férfi ellen most vádat emeltek.