A feleségével ment lopni egy visontai férfi

Vágólapra másolva!
Egy visontai férfi a feleségével együtt ment el lopni a helyi „kábelkertbe", azonban lebuktak. A férfi ezek után megpróbálta megvesztegetni a biztonsági őrt. Miután ez nem sikerült, a kocsijukkal el akartak menekülni, közben pedig a férfi áthajtott az őr lábán.
Vágólapra másolva!

A férfi és a felesége tavaly tavasszal mentek el a Visonta külterületén lévő réz- és alumínium kábelek tárolására használt „kábelkertbe", hogy onnan lopjanak. Elvágták a drótkerítést, így bejutottak a telepre, ott azonban a biztonsági őr észrevette őket.

A tettenérés után a férfi megpróbálta lefizetni az őrt egy 20 ezressel, hogy ne hívja a rendőröket.

Forrás: Ügyészség.hu

Az őr azonban ezt elutasította, mire a házaspár a kocsijukhoz ment, majd el akartak menekülni. Ezt az őr meg akarta akadályozni, ezért beállt a kocsi elé.

A férfit azonban ez nem zavarta, nagy gázt adott és elindulnak. Az őrnek el kellett ugrania, hogy ne üsse el, de a lábfején így is áthajtott.

Nem sérült meg, mert az acélbetétes bakancs megvédte a lábát.

Az ügyészség vesztegetéssel, súlyos testi sértés kísérletével és lopás kísérletével vádolja a férfit, a feleségét pedig lopás kísérletével. Azt javasolják, hogy a férfit ítélje a bíróság börtönbüntetésre, a feleségét pedig pénzbüntetésre.