Erőszakos tüntetéssel provokált a baloldal - fotókkal

DEMONSTRATION Horizontal politics
Police officers clash with a representative of the Hungarian parliament, Akos Hadhazy (C), as he attempts to dismantle the temporary fence in front of the prime minister's office in Budapest on April 24, 2023. - Clashes between the police and several hundred student protesters occured in the Castle District in Budapest, following the latest in a series of attempts by opposition lawmakers to dismantle the cordon barriers that bar entry to the area. (Photo by ISTVAN HUSZTI / AFP)
Vágólapra másolva!
Szándékosan, külföldről irányított recept alapján próbált botrányt és erőszakot okozni a baloldal a hétfői budapesti tüntetésen, de csupán pár tucat ember volt kíváncsi az akcióra. A Gyurcsány által irányított demonstráció állítólag az oktatás helyzetének a javítása érdekében zajlott, miközben pontosan a baloldal tesz meg mindent azért Brüsszelben, hogy Magyarország egyetlen eurócentet se kapjon. A demonstráció szervezőinek gyávaságát jól mutatja, hogy az ocsmány trágárságáról elhíresült Pankotai Lili vezette az embereket a Várba, mivel 18 éven aluli, így a be nem jelentett tüntetésért jóval kisebb büntetést kaphat. 
Vágólapra másolva!

Hétfőn ismét utcai provokációt szervezett a dollárbaloldal állítólag az oktatás helyzetének a javítása érdekében.

A baloldali anarchista Hadházy Ákos és a momentumosok egyre erőszakosabb eszközökkel igyekeznek felhívni magukra a figyelmet, hogy a baloldali propagandasajtó minél több fotót tudjon készíteni az állítólagos erőszakról.

Fontos megemlíteni, hogy a Várban egy építési kerítést akarnak eltávolítani a dollárbaloldal képviselői. Mindez persze csak egy ürügy. A cél, hogy a kiprovokált erőszak révén a baloldali propagandasajtó olyan képeket tudjon csinálni, miszerint itt Magyarországon ellenzéki képviselőket bántannának a hatóságok, ez az úgynvezett Alinsky-módszer.

Az anarchista Hadházy Ákos a botránykeltésen kívül máshoz nem ért Forrás: AFP/Istvan Huszti

Az amerikai demokraták elvárásait elnézve, a jövőben még erőszakosabbak lehetnek ezek a demonstrációk. Nem véletlenül a dollárbaloldal hazai képviselői szinte teljes létszámban jelen voltak, és szándékosan támadtak a rendőrökre, ahogyan az a lenti képen is jól látszik.

Forrás: AFP/Istvan Huszti

Gyurcsány Ferenc által irányított akció állítólag az oktatás helyzetének a javítása érdekében zajlott, miközben pontosan a baloldal tesz meg mindent azért Brüsszelben, hogy Magyarország egyetlen eurócentet se kapjon, így pedig a tanárok bére se emelkedjen.

A demonstráció szervezőinek gyávaságát jól mutatja, hogy az ocsmány trágárságáról elhíresült Pankotai Lili vezette az embereket a Várba, mivel 18 éven aluli, így a be nem jelentett tüntetésért jóval kisebb büntetést kaphat. Magán a demostráción Pankotai azt mondta, „ha a tanáraink nem tüntethetnek, akkor mi, diákok fogunk (...) A játékszabályokat átírjuk, a sakktáblát felborítjuk (...)." Ezután felszólított mindenkit, hogy induljon el a Karmelitához.

A trágár Pankotai vezette fel a pár tucat demonstrálót a Várba Forrás: AFP/Istvan Huszti

Pankotai még tavaly október 23-án azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy trágár szavakkal mondott beszédet, amiben például a „f*szomat bele, a f*szát szopja" kifejezéséket is használta, valamint a saját keresztény iskoláját is szidta.