Erőszakos, trágár, törvénytelen baloldali akció a Karmelitánál - Képek és videók

DEMONSTRATION Horizontal politics
Police officers clash with a representative of the Hungarian parliament, Akos Hadhazy (C), as he attempts to dismantle the temporary fence in front of the prime minister's office in Budapest on April 24, 2023. - Clashes between the police and several hundred student protesters occured in the Castle District in Budapest, following the latest in a series of attempts by opposition lawmakers to dismantle the cordon barriers that bar entry to the area. (Photo by ISTVAN HUSZTI / AFP)
Vágólapra másolva!
A Karmelita kolostornál történt hétfő esti akció nem csak be nem jelentett - tehát törvénytelen volt -, hanem a baloldal és Soros-hálózat ismét megvillantotta, hogy képes elmenni az erőszakos, trágár viselkedésig. Az akció keménymagja erőszakosan, provokatívan viselkedett, provokálta a rendőröket, kordonbontás címen rongált, és tört-zúzott.
Vágólapra másolva!

A dollárbaloldal egy törvénytelen, be nem jelentett tüntetéssel kezdte a tiltakozásokat hétfőn a Belügyminisztériumnál, amelynek szervezője Horgas Péter, a Soros-hálózathoz kötődő baloldali aktivista volt.

Erőszakos baloldali akció a Karmelitánál

Majd a délutánra szintén BM-hez meghirdetett tüntetésből végül erőszakos, be nem jelentett akciót csináltak azzal, hogy váratlanul a Karmelitához irányították a tüntetőket, ahol ismét kordonbontásba és a rendőrök provokálásába kezdtek. Jelen volt a Momentum, a Karácsony-párt, az MSZP országgyűlési képviselői, illetve a rendőröket következetesen provokáló baloldali anarchista Hadházy Ákos is. Jelen volt a Karácsony-frakcióhoz tartozó Jámbor András is, akinek munkatársát összefüggésbe hozták a szélsőbaloldali Antifa mozgalom által Budapesten elkövetett verésekkel.

A dollárbaloldal politikusai és aktivistái a agresszívan, egymást előre nyomva próbálnak áthatolni a felsorakozó rendőrökön Forrás: AFP/Istvan Huszti

A képeken és a videó felvételeken jól látszik, hogy a dollárbaloldal politikusai és aktivistái a agresszívan, egymást előre nyomva próbálnak áthatolni a felsorakozó rendőrökön, majd próbálják szétszedni az építési kordon elemeit, később pedig erőszakosan rángatni a kezdik azokat.

Elképesztő ocsmányságokat beszélt Pankotai

Időközben a trágárkodó tizenéves Pankotai Lili fenti események alatt hergeli a tömeget és a rendőröket provokálja azzal, hogy hangosbemondóval a rendőrök arcába üvöltenek.

Sőt a trágárkodó Pankotai egyenesen örvendezik, hogy egyre több rendőr jön, majd elkezdenek fenyegető és provokáló üzeneteket skandálni,

mint: „Kismalac, kismalac, engedj be! Lófaszt a seggedbe" „Bemegyünk érted, bemegyünk érted! Orbán, takarodj!" és „Sintér takarodj!" „Nem szól már a ruszkik haza, finom lett a Putyin f.sza"

Pankotai azt is bejelentette, hogy már újabb tüntetésen dolgoznak, sőt fenyegetően üzent: „kösse fel mindenki a gatyáját, mert olyan fog jönni amilyen még eddig nem volt ebben az országban." Azt is elmondta, hogy „ Az idézőjeles hadat megüzentük és az ellenállást is."

Egy másik videón amin a kordonelemet erőszakosan rángatják a tüntetők, közben olyanokat üvöltenek mint: „mocskos g.cik vagytok, bazd meg, mindenk tegye fel a középső ujját"