Menekülnek a süllyedő hajóról a 444 alkalmazottai

Vágólapra másolva!
Totális összeomlás felé halad a dollármédia egyik legerőszakosabb lapja, a 444. A Soros-blogtól most Magyari Péter távozott. Rövid időn belül ő a második fontos távozó a laptól. Nagyon elégedetlenek a finanszírozók az alacsony olvasottság miatt.
Vágólapra másolva!

Távozik a 444-től Magyari Péter. Azzal kapcsolatban, hogy hol fog elhelyezkedni, egyelőre még nem árult el konkrétumot - írta a Mandiner.Pár nappal ezelőtt Mészáros Zsófia vezető szerkesztő jelentette be távozását.

A dollármédia egyik legerőszakosabb lapjánál zajló szétesés legfőbb oka, hogy katasztrofális a lap olvasottsága. A Soros György által finanszírozott szélsőbaloldali blogoldal tulajdonosai jól láthatóan unják, hogy teljesen értelmetlenül finanszírozzák a lapot, mivel a baloldali ellenzék egyre távolabb van a kormány megbuktatásához.

Munk Veronikát is elzavarták

Mint arról korábban beszámoltunk, a katasztrofális olvasottság és az országos botrányok miatt a volt indexesek blogja, a dollármédia egyik zászlóshajója elzavarta Munk Veronikát, az alapító-főszerkesztőt. A teljes szétesést mutatja, hogy pénteken távozott Lovas Gergő főszerkesztő-helyettes is. A blognál természetesen marad Dull Szabolcs, aki korábban rendszeresen egyeztetett Gyurcsánynéval, ahogy az a híváslistájáról kiderült. Így továbbra is szoros baloldali felügyelet alatt marad az egyik legfőbb propagandaoldal.