Itt vannak a részletek a tiltott fogyasztásért szexszel fizető sztármodell és a nyíregyházi orvos botrányáról

Vágólapra másolva!
Gyakorlatilag mindent szabályt lábbal tiport az az orvos, akinek szexet ígért egy ismert magyar modell. Először is elfogadta, majd felírta a gyógyszert a nőnek úgy, hogy az nem is tartozik a körzetében. De talán a legsúlyosabb az, hogy egy olyan gyógyszerről van szó, amire súlyos, krónikus betegeknek van szükségük, akiknek ezen múlhat az élete. Ráadásul a gyógyszer hiánycikknek számít, tehát még a súlyos betegek sem jutnak hozzá mindig. Úgy tudjuk, a gátlástalan orvos körzetében gyakran előfordult, hogy hiánycikk volt ez a gyógyszer. Cukorbetegeknek adják, de mivel a gyógyszer mellékhatása a fogyás, ezért fegyelmezetlen és lusta nők (és férfiak) orvosokat gyakran megvesztegetve feliratnak maguknak, mert úgy gondolják, egyszerűbb bevenni egy gyógyszert, mint elmenni sportolni. A későbbi mellékhatásokkal persze nem számolnak.
Vágólapra másolva!

Szexet ajánlott egy gyógyszer felírásért egy sokat vetkőző, ismert magyar szupermodell egy 48 éves nyíregyházi orvosnak. Úgy tudjuk, hogy ez a "szupermodell" máskor is szexelt pénzért. Jelen esetben a 43 éves nő lefeküdt az orvossal, aki pedig felírta a gyógyszert a gyanú szerint.
Így pedig mindketten bűncselekményt követtek el.

2021 JANUÁRJÁTÓL UGYANIS - AZ ORVOSOK DRASZTIKUS FIZETÉSEMELÉSE UTÁN - HÁLAPÉNZT ADNI ÉS ELFOGADNI IS TILOS.

És persze a szexuális szolgáltatás (prostitúció) is ebbe a fogalomkörbe tartozik.

Ráadásul az orvos, ahogy azt a rendőrök közölték,

úgy írta fel a "modellnek" a gyógyszert, hogy a nő nem az ő körzetébe tartozik, ráadásul nem is volt jogosultsága arra, hogy ezt a gyógyszert felírja. Hiszen nem cukorbeteg, csak fogyni akar.

Forrás: police.hu

Maga a gyógyszer egy oldatos injekció, amely a magas vércukorszint esetén segít a szervezetnek a vércukorszint csökkentésében. Tehát ez nem egy fogyókúrás gyógyszer, ugyanakkor - mintegy mellékhatásként - segít a fogyásban. Ezért pedig a "modell", úgy tűnik bármire képes volt.

Túl azon, hogy a nőnek nem írhatott volna föl gyógyszert, túl azon, hogy nincs is rá jogosultsága, a gyógyszer hiánycikk, tehát a súlyos, krónikus betegek sem mindig jutnak hozzá. Hiszen hiába rendelnek eleget a valódi betegek számához mérten, ha a nem cukorbetegek egyes gátlástalan orvossal felíratják maguknak, hogy könnyebben tudjanak lefogyni.


A "sztármodellt" a Facebookon, nagyjából azonosították. Ugyanis korábban az otthonában készített videókat, amiken éppen a fogyásáról beszél. Később ugyanebben a lakásban tartottak házkutatást a rendőrök. A "sztármodell" több fehérneműje is látszik a rendőrök videóiban. Ezeket korábbi fotózásokon is hordhatta, illetve egyéb "munkáihoz" is használhatta. Ez pedig egyértelműen bizonyítja, hogy kiről van szó.

Az egykori playmate fél év alatt tíz kilót fogyott. Ma már mindössze 43 kiló, de ezt is túl soknak tartja, annak ellenére, hogy egy orvos figyelmeztette, a további fogyás akár az életébe is kerülhet.

A rendőrök a nőt és az orvost is gyanúsítottként hallgatták ki, de vallomást egyikük sem tett. Eljárás indult ellenük, de egyelőre egyiküket sem tartóztatták le.

Információnk szerint a fenti botrányokon kívül hasonló ügyek derülhetnek ki, akár ismert emberekkel kapcsolatban is.