Húsklopfolóval verte a felesége fejét, aztán összeszurkálta a kegyetlen férj Nyírtelken

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Brutálisan összeverte, és megalázta feleségét egy férfi. Előbb olyan erővel verte, egy húsklopfolóval a nő fejét, hogy annak eltört a nyele. Aztán két késsel is szúrkálta. Ezután a fejsze következett volna, de a nőnek volt annyi lélekjelenléte, hogy rájött, ha halottnak tettei magát, a férfi ott hagyja. Ez volt ugyanis a férfi célja, hogy megölje a feleségét. A férfi ezután fel akarta vágni a saját ereit. A véres jelenetsort a pár másfél éves kislánya végignézte.
Vágólapra másolva!

2020 augusztusában házasodott össze a nyírteleki pár, a következő év januárjában már meg is született a gyerekük. Kapcsolatuk azonban megromlott, rendszeresen veszekedtek.

2022 májusában a nő elköltözött a közös lakásból.

A férfi ezt nem tudta elfogadni, többször hívta telefonon a nőt, ellenőrizte, hogy merre jár.

Szeptemberben megkérte a nőt, hogy menjen el hozzá a közös otthonukba. A nő hajnali hat órakor érkezett meg, a férfi beengedte, aztán az ajtót kulcsra zárta.

Azonnal kérdőre vonta a feleségét, hogy a nő hol töltötte az előző estét, majd

a konyhában az asztalnál ülő nőt, egy előre odakészített húsklopfolóval fejbe vágta, amitől a nő a földre esett.

A húsklopfolóval még többször megütötte. Mindezt olyan erővel tette, hogy eltört a húsklopfoló nyele. Amikor azt már nem tudta használni, egy nagy kést vett fel, és azzal a hátán többször megszúrta a nőt, majd egy újabb késsel a nyakát szurkálta össze.

A nő kiabálására felébredt a másik a szobában alvó 1,5 éves kislányuk,

sírni kezdett, mire a férfi a nőt behúzta a szobába, ahová bekészített egy fejszét és egy kötelet is. A nő halottnak tettette magát, amit a férfi el is hitt, így tudott megmenekülni.A férfi bement a fürdőszobába, ahol megpróbálta az ereit felvágni, eközben a nő kimenekült a lakásból, és a szomszédtól kért segítséget.

A nő életveszélyes állapotban került kórházba. Ha nem kap azonnal orvosi ellátást, meghalt volna. Több, mint négy hét volt, mire felépült.

Az ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete miatt emelt vádat a férfi ellen. Ha mindent beismer az előkészítő tárgyaláson, 17 év fegyházra ítélik.