Összeszurkálta barátnője rokonait egy elhagyott Csongrád-Csanád vármegyei férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Több embert is brutálisan összeszurkált egy férfi Csongrád-Csanád vármegyében. Az egyik férfi, aki a gyerekét védte életveszélyes állapotban került kórházba a támadás után. Soha nem épült fel teljesen. A támadó a gyereket akarta először megszurkálni.
Vágólapra másolva!

Az elsőfokú ítélet szerint a férfi két éve, bemászott az őt elhagyó élettársa testvérének házába, a konyhában magához vett egy kést, és azzal a kezében kezdett üvölteni. Az ott lakók halálra rémülve riadtak fel álmukból.

Azt kiabálta, hogy mindenkit meg fog ölni.

A férfi először a szüleik között alvó gyerek felé szúrt, ezt a támadást a felébredő apa még kézzel elhárította, mire a támadó a férfi ellene fordult, és többször tiszta erővel megszúrta.

Amikor az egyik családtag a megszurkált férfi védelmére kelt, a támadó őt is többször megpróbálta megvágni.

Végül a fejére dobott pokróccal sikerült megfékezni, ezután menekült el. A rendőrök másnap fogták el.

A gyerek apja többek között a mellkasán érte szúrás, életveszélyes állapotban került kórházba. Csak a szerencsének köszönhető, hogy túlélte a támadást. A súlyos sérülései nem múltak el nyom nélkül, a gyerekét védő mozdulatok közben olyan brutálisan szurkálta meg a másik férfi, hogy maradandó károsodásai lettek a jobb alkarján.

A támadót 14 évre ítélték, ennél korábban semmilyen körülmények között nem szabadulhat.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség szerint az elsőfokú ítélet túl enyhe, lényeges súlyosításért fellebbeztek.

A férfi ügyvédje is fellebbezett, ő enyhébb ítéletet szeretne.