A két kigyúrt férfi így próbált megalázni egy rendőrt a pécsi edzőteremben – videó

Vágólapra másolva!
Két férfi a pécsi edzőteremben edzett, amikor felismerték a teremben egy szabadnapos rendőrt. Szidni és fenyegetni kezdték, majd meg akarták verni. Másnap már a társaikkal mentek vissza az edzőteremhez, de a rendőr akkor pont nem volt ott.
Vágólapra másolva!

A férfi a társával együtt március 6-án kora délután edzett egy pécsi edzőteremben. A férfi észrevette a rendőrt, de akkor még nem tudta, hogy honnan ismerős neki. Megkérdezte a társát, hogy honnan ismerik, ezt azonban a rendőr is meghallotta, ezért ránézett a férfira. Ezek után a férfi már a rendőrtől kérdezte meg, hogy honnan ismerik egymást. Erre azt válaszolta, hogy biztos együtt dolgoztak.

A férfi körbekérdezett a teremben és megtudta, hogy az ismerős férfi rendőr.

Ezek után, amikor elsétáltak mellette a társával, ökölbe szorított kézzel szidni kezdte.

Amikor a rendőr ezt számon kérte, a férfi tovább szidta és azzal is megfenyegette, hogy megverik. A fenyegetőzésbe a társ is beszállt,

mindketten azt mondták a rendőrnek, hogy menjenek ki és „játsszák le".

Ezek után a férfit az edzőterem tulajdonosa kivezettette a teremből, aki a társával együtt kintről azzal fenyegette a rendőrt, hogy meg fogják várni és elkapják. Másnap négy társukkal együtt mentek vissza a teremhez, kifejezetten a rendőrt keresve, de a rendőr akkor nem volt ott.

Az ügyészség zaklatással vádolja a két férfit.