Alapjogokért Központ: Brüsszel beárazta a migrációt

határ, határsértés, migráns, kerítés, illegális határátkelés
Horgos, 2020. január 28. Migránsok a vajdasági Horgos központjában 2020. január 28-án. Hajnalban több mint hatvan határsértő próbált áttörni a Horgos és Röszke közötti közúti átkelőnél. MTI/Molnár Edvárd
Vágólapra másolva!
Brüsszel beárazta a migrációt: az európai bürokraták kíméletlen emberpiacán egy Európa határait megsértő migráns száztízszer annyit ér, mint az általuk is szított háború számkivetettjei - írja legújabb bejegyzésében az Alapjogokért Központ.
Vágólapra másolva!

Az Alapjogokért Központ szerint miközben egész Európa a háború és az annak következményeit csak tetéző elhibázott szankciós politika miatt szenved,

amelyek ellenállnak a múlt héten elfogadott javaslat szerinti kényszerű betelepítésnek.

Ezzel egyidőben hazánknak és a lengyeleknek is csupán 200 eurónyi segítséget nyújtanak egy ukrán menekült ellátásáért cserébe.

Hozzátették: a migránspárti brüsszeliek ismét bebizonyították, hogy mind a háború elől menekülők, mind az európai emberek sorsa teljesen érdektelen számukra, ehelyett kizárólag embertelen baloldali politikai célok vezérlik őket.

Most az ukrajnai konfliktus eszkalációja mellett éppen az, hogy legalizálják azon bevándorlók jelenlétét, akik a törvényeink megsértésével érkeztek a kontinensre - írták a bejegyzésben.