Fékezés nélkül átszakított egy kerítést, majd az udvaron álló autónak is neki ütközött egy kocsi Lajosmizsén

Letarolta a kaput, ház udvarán állt meg, Lajosmizse, részeg sofőr, GIF
Vágólapra másolva!
Hároméves kislánya is a kocsiban ült annak a részeg férfinek, aki lassítás nélkül, 100 kilométeres sebességgel áttört egy kertkaput, és letarolta a házban élők udvaron álló autóját Lajosmizsén. A ház biztonsági kamerája mindent rögzített, amit a TV2 Tények bemutatott. Az otthoniak halálra rémültek és kiszaladtak a csattanásra. Az ámokfutó olyan részeg volt, hogy összeesett, miután kiszállt az autóból, aztán el akart menekülni. A kislányát a kocsiban hagyta volna. Őt a lakók mentették ki a totálkárosra tört kocsiból. 
Vágólapra másolva!

A ház egyik kamerájának felvételén jól látható, hogy nagyon gyorsan haladt, nem fékezett, ezért pillanatok alatt átszakította a kerítést a kocsi. A másik kamera pedig azt rögzítette,

ahogy az udvaron álló autóba belecsapódott.

Az ütközés erejétől a balesetet okozó sofőr autója felrepült és a levegőben megpördült, a parkoló kocsi pedig a bozótba gurult a lendülettől. A lakók és a szomszédok is odaszaladtak. Mint kiderült, a férfi jogosítvány nélkül ült volán mögé, és az egyik rokona adta oda neki az autóját, amelyben a baleset pillanatában a férfi 3 éves kislánya is vele volt.

A lány életét a gyerekülés mentette meg.

Miután a helyiek kiemelték a gyereket és a mentőkre vártak, az apja el akart menekülni. Megpróbálta beindítani a kocsit, de nem sikerült. A kislányt fejsérüléssel vitték kórházba.

A férfinek viszont semmi baja nem esett. Bár összeesett, amikor kiszállt, de csak amiatt, mert nagyon részeg volt.