Felháborító, hogy Brüsszel migránskvótát akar - videó

migráció, migráns, Líbia, Ocean Viking - Rescue Mediterranean sea Mediterranee ONG SAR bateau bateau de sauvetage first aid gilet de sauvetage humanitaire humanitary life jacket maritime mer mer Mediterranee migrant
Migrants onboard an overcrowded rubber boat. Around hundred migrants onboard a rubber boat have been rescued at sea by SOS Mediterranee teams as they performed the second rescue of the eleventh rotation of the Ocean Viking, inside the Libyan SAR (Search And Rescue) zone. Search and rescue boat Ocean Viking, chartered by the NGO SOS Mediterranee. Mediterranean Sea - March 20, 2021. Photography by Jeremie Lusseau Des migrants a bord d un bateau pneumatique surcharge. Une centaine de migrants a bord d un bateau pneumatique ont ete secourus en mer par les equipes de SOS Mediterranee lors du deuxieme sauvetage de la onzieme rotation de l Ocean Viking, dans la zone SAR (Search And Rescue) libyenne. Bateau de recherche et de sauvetage Ocean Viking, affrete par l ONG SOS Mediterranee. Mer Mediterranee - 20 mars 2021. Photographie de Jeremie Lusseau (Photo by Jérémie Lusseau / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP)
Vágólapra másolva!
Magyarország nem kíván bevándorlóországgá válni, felháborító Brüsszel döntése - erről beszélt Nagy János, a Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkár legújabb videójában. Orbán Viktor kormányfő korábban azt mondta, Magyarország szerint kockázatos ez a kísérlet; számos bajt hoz az a helyzet, amikor nagy tömegekben érkeznek, ráadásul illegálisan migránsok egy másik kultúrából, és nem akarjuk vállalni ezt a kockázatot. 
Vágólapra másolva!

Felháborító, hogy Brüsszel migránskvótát akar - minderről Nagy János beszélt legújabb videójában. A Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkár közölte, Magyarország nem kíván bevándorlóországgá válni.

Orbán Viktor kormányfő legutóbbi rádióinterjújában többek között arról beszélt, hogy

Olyan szabályokat alkotnak, amelyek fenntartják Brüsszelnek azt a jogot, hogy ő mondja meg, mennyi migránst oszt szét - fűzte hozzá.

Kitért arra: "itthon a baloldal azt is letagadta, hogy van ilyen szándék egyébként Brüsszelben".

- fogalmazott. Hozzátette: a "Soros-birodalom visszavágott, és egy puccsszerű, nagyon gyors döntéssel lenyomták az európaiak többségének a torkán ezt a kötelező migránskvótát".

Magyarország szerint kockázatos kísérlet az illegális migráció támogatása (Képünk illusztráció) Forrás: Hans Lucas via AFP/Jérémie Lusseau / Hans Lucas/Jeremie Lusseau

- jelentette ki Orbán Viktor.

A kormányfő azt is mondta: csak azt kérjük a brüsszeliektől, hogy ne akarják megmondani Magyarországnak, hogy mi itt, magyarok kikkel élünk együtt, ne akarják megmondani, hogy milyen legyen a migrációs politikánk, mert ez Magyarország belügye.

Több tízezer illegális bevándorlóról lehet szó

Brüsszel döntését a migránskvótáról elfogadhatatlannak és kifejezetten veszélyesnek nevezte Gulyás Gergely, mondván, ismét egy olyan brüsszeli hatalommal való visszaélésről van szó, amely ellen minden eszközzel és minden formában fel kell lépni. A Miniszterelnökség vezetője közölte: lehet,