Még a WC tartályban is fegyvert tartott az a szobi férfi, akit a TEK elfogott

Vágólapra másolva!
Egy szobi férfi lőfegyvereket és rengeteg lőszert tartott otthon, ezen felül drogozott és rendszeresen bántalmazta a feleségét. A rendőrök a TEK segítségével elfogták a férfit, az otthonában meglepő helyekről kerültek elő a fegyverek.
Vágólapra másolva!

A rendőrségen június 15-én tettek bejelentést, hogy a Szobon élő O. Zoltán évek óta

erőszakosan viselkedik a feleségével, terrorizálja, veri és fenyegeti, Az otthonában pedig rengeteg lőszert és fegyvert tart, amiket hajlandó használni is.

Ezen felül a férfi drogozott is, olyan még agresszívabban viselkedett.

A rendőrök a TEK segítségével még aznap délután elfogták a férfit az otthonában. Ezek után átkutatták a házat, ahonnan rengeteg lőszer, lőpor, fegyver és kábítószer gyanús anyag került elő, nem hétköznapi helyekről.

Például a WC tartályban és a lefolyóban is találtak fegyvert.

Találtak összesen 2, engedély nélkül tartott éles lőfegyvert, 897 darab, különböző kaliberű lőszert, közel 1,5 kg lőport, valamint már cigarettába sodort, kábítószergyanús anyagot. A férfi gyorstesztje pozitív lett THC-re és BZO-ra.

Forrás: Police.hu

O. Zoltánt lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaéléssel, a kábítószer birtoklásával, valamint a kapcsolati erőszakkal gyanúsítják a rendőrök. A férfi nem tett vallomást, panaszt tett a gyanúsítás ellen. A bíróság az elfogása óta letartóztatta.