Itt a TV2 Tények meglepő heti horoszkópja!

Vágólapra másolva!
Az Oroszlán jobb, ha vigyáz az ágyban, az Ikrek kikotyoghatja a titkát, a Vízöntőnek változtatnia kell, a Ráknak pedig ajánlatos figyelni a veséjére a következő héten.
Vágólapra másolva!

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Szerelem: A Vénusz hatására érzelmileg túlfűtötté válhat, ezért vigyáznia kell, hogy a szerelem ne tegye könnyelművé.

Egészség: A hét közepére várhatóan elmúlik a szaturnuszi gátlás, de egészség miatt fontos, hogy diszkréten végezze a dolgait.

Munka, pénz: Az emberi kapcsolatokkal taktikázva nagyot léphet előre a karrierjében. Jó benyomást kell tennie a főnökére, de nem minden áron, vagyis a mértékletességnek itt is szem előtt kell lennie.

Bika (IV. 21.–V. 20.)

Szerelem: Új kapcsolat veheti kezdetét az életében, amennyiben a régi már nagy gondot jelent.

Egészség: A kardioedzés jót tesz, de nagyon oda kell figyelni a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre, valamint a visszeresek érzékenyebbé is válhatnak, megnő a gyulladásra való hajlam.

Munka, pénz: Az Uránusz nehéz fényszöge a főnökséggel és a hatalommal kapcsolatos problémákra hívja fel a figyelmet. Kapcsolataival még akkor is érdemes kicsit többet foglalkoznia, hogy nincsenek gondjai.

Ikrek (V. 21.–VI. 21.)

Szerelem: Bár szeret sokszor, sokat beszélni, most érdemes visszafognia magát. Véletlenül még kicsúszhatnak a száján a titkai.

Egészség: Vigyáznia kell a szívére, tegye le a terheket, amelyeket cipel! A hangszálaira is ügyeljen, a fagyi és a hideg üdítő ártalmas lehet.

Munka, pénz: Újabb megpróbáltatások vanna láthatáron a hivatását illetően, de örülni kell neki, mert ez lehet a feltétele a továbblépésének. Ha unja már, amit most csinál, merjen dobbantani.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Szerelem: A Nap és a Jupiter is okozhatja a boldogságát, amely talán már túl jól is érzi magát.

Egészség: Ha az utóbbi időben hízni kezdett, és sehogy sem mennek le a kilók, a hormontermelés megváltozása lehet a háttérben, ezért óvja veséjét a túl hideg víztől!

Munka, pénz: Egy korábbi pénzügyi tévedése megnehezítheti a dolgát, de azért a sikerek sem maradnak el. Ettől függetlenül mostantól valóban törődnie kell az anyagiakkal.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 22.)

Szerelem: Felfokozott szexuális vágy kétélű fegyver. Kellemes is lehet saját magának és párjának, de ha a szeretet már elveszett, a veszekedésben teljesedik ki ez az energia.

Egészség: A Hold kvadrátja nyugtalanságot okoz, de gond el szál se, talán ez a legjobb alkalom a változtatásra mind az életmódban, mind az egészségben.

Munka, pénz: Testileg és szellemileg is nagyon jó kondícióban lehet. A változás a munkahelyén és ottani kapcsolatain is elérhető.

Szűz (VIII. 23.–IX. 22.)

Szerelem: Nagy lehet a népszerűsége, mégis a magánéletre koncentrálna egy kicsit. Erre azonban kevés ideje marad a szakmája miatt.

Egészség: Legyengülés és emésztési zavarok is jelentkezhetnek. Bármilyen betegség is üti fel a fejét, szinte biztosan pszichés eredetű a baj.

Munka, pénz: Lassúság és szétszórtság jellemezheti. Változnia kell, nem maradhat le a világtól!

Mérleg (IX. 23.–X. 22.)

Szerelem: Az Uránusz és Mars most megnehezítheti életét. Nyugtalansággal, belső feszültséggel, idegességgel teli időszak jöhet, de ne feledje, nem a társa a hibás ezért!

Egészség: A nyugtalanság az éjszakákra is rányomja a bélyegét, nehézzé válik az elalvás. A sport és a levendula azonban segíthet.

Munka, pénz: Hatalmas a feszültség a munkahelyén. Hétfőn meg kell próbálnia minél jobb helyzetbe kerülni a főnök előtt, meg kell erősítenie a pozícióját!

Skorpió (X. 23.–XI. 21.)

Szerelem: Uralkodó bolygója, a Mars nehéz helyzetben van. Az Uránusz változásra sarkallja, de a rideg Szaturnusz kioltja a tüzet. Ön is mulatna, de társa lehűti.

Egészség: A hűtés leginkább a légkondicionált helyiségben dolgozóknak árthat. Figyelni kell a hőingadozásra, nem jó a hidegből a melegbe rohanni.

Munka, pénz: Kisebb betegségek hosszabb időre levehetik a lábáról. Legjobb, ha alaposan kipiheni magát.

Nyilas (XI. 22.–XII. 21.)

Szerelem: Mielőtt társának támadna, vegyen egy nagy levegőt, és inkább ne mondjon semmit! Ha fejlődik az önuralomban, talán egyszer még köszönetet is tud mondani.

Egészség: Hányásos, hasmenéses betegségek jelentkezhetnek. Ha már úgy érzi, hogy besokallt, kapcsolódjon ki!

Munka, pénz: Egyesek már szinte kezdenek belefulladni a munkájukba. A bajt megelőzheti akár néhány nap szabadság is.

Bak (XII. 22.–I. 19.)

Szerelem: A szokásosnál is felfokozottabb érzelmi élet lehet jellemző. Kedvesével sokkal jobban élvezik a társasági életet. Feloldódhat a szerelemben.

Egészség: A napi rendszerességű ivásnak rossz vége lehet, az erősebb szervezetűeknek is igencsak megárthat, és szokássá válhat.

Munka, pénz: Egyelőre háttérbe szorítottnak, meg nem értettnek érzi magát. Mindez csak átmeneti, hogy felkészülhessen a majdani nagy kiugrásra. Addig is még volna mit tanulnia is akár, egy tanfolyam jó ötlet lehet.

Vízöntő (I. 20.–II. 18.)

Szerelem: Görcsössé válhat, ami a szerelemben is megárthat. A társa utazni akar, engedje magát elcsábítani! Most még nyűg, később élmény lehet.

Egészség: Teste, csontjai és izomzata bemerevedésének megelőzésére jó megoldás a torna. Napozzon többet, de csak óvatosan!

Munka, pénz: A túl sok ülőmunka és stressz miatt képtelen a váltásra. Levegőhöz kellene jutnia, át kell értékelnie végre a helyzetét. Változásra lenne szüksége.

Halak (II. 19.–III. 20.)

Szerelem: Van valami olyan a szerelemben, amelyet nehezére eshet megtanulnia. A Szaturnusz erre akarja felhívni a figyelmet.

Egészség: Fejfájást és akár még sérülést is okozhat a hét. Óvatosnak kell lennie a közlekedésben, a sportolásban, de hajfestékkel is vigyázni kell!

Munka, pénz: Amin változtatnia kell, az inkább a gondolkodása. Az üzleti életben és a pénzügyek terén is másként kell értelmeznie a dolgokat.