Perjés Gábor beismerte, hogy valóban ő kezelte a 99 Mozgalom pénzügyeit - videó

Vágólapra másolva!
A párbeszédes politikus semmit nem volt hajlandó elárulni arról, hogy honnan érkezett Karácsony miniszterelnök-jelölti kampányába a több mint 500 millió forint, de azt azért elmondta a Mediaworksnek, hogy természetesen ő kezelte a 99 Mozgalom pénzügyeit.
Vágólapra másolva!

A Nemzeti Információs Központ hétfőn hozta nyilvánosságra azt a jelentést, amiből az derült ki, hogy egy párbeszédes politikus Perjés Gábor, 19 részletben, több mint 500 milliót fizetett be a 99 Mozgalom számlájára, forintban, fontban és euróban. A tranzakciók 2021 augusztusa és 2022 szeptembere között történtek. A jelentésből az is kiderült, hogy Karácsonyék mozgalma összesen 616,5 millió forint összegben rendelt szolgáltatást a Bajnai Gordon nevével fémjelzett adatkezelő cégtől, a DatAdattól.

A Mediaworks szerette volna megkérdezni Perjés Gábort, II. kerület párbeszédes önkormányzati képviselőjét ezekről a pénzekről, a politikus azonban csupán annyit árult el, hogy természetesen ő kezelte a 99 Mozgalom számláját, és majd időben ki fog derülni minden. Azt azonban nem árulta el, hogy ez mikor várható. Perjés arra már nem volt hajlandó válaszolni, hogy a több mint 500 millió forint honnan érkezett a Mozgalomhoz.