Egy hatalmas késsel fenyegette a helyszínelőket a szabolcsi gázoló

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Vádat emeltek az ellen a férfi ellen, aki eltiltás mellett részegen ült volán mögé és az úton elütött egy biciklist. Elhajtott, de visszatért, hogy késsel megfenyegesse a rendőröket.
Vágólapra másolva!

A harmincas éveiben járó, büntetett előéletű férfit négy évre eltiltották a vezetéstől, ennek ellenére február 7-én este mégis részegen vezetett egy szabolcsi településen.

Vezetés közben minden ok nélkül áttért a másik sávba és elütött egy biciklist,

aki könnyebb sérülésekkel megúszta a karambolt. A férfi felfogta, hogy mit tett és anélkül elhajtott, hogy segített volna. Egy 32 centis késsel a kezében tért vissza a gázolás helyszínre. Szúró-vágó mozdulatokkal fenyegette meg a balesetnél intézkedő rendőröket.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A férfit még aznap őrizetbe vetté. Négy bűncselekmény elkövetése miatt emelt vádat a harmincas éveiben járó férfi ellen a Kisvárdai Járásbíróságon. A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség ügyészei azt javasolják a bírónak, hogy a letartóztatott gázolót ítélje letöltendő börtönbüntetésre és a járművezetéstől is örökre tiltsa el.