Lezuhant egy férfi a Gellért-hegyről, lefotózták a halálos zuhanás előtt - fotó

Vágólapra másolva!
Hátborzongató baleset történt, egy idős férfi leesett a Gellért-hegyről és szörnyethalt. Az áldozatról egy fotó is készült pillanatokkal a halála előtt.
Vágólapra másolva!

Egy 63 éves, budapesti férfi meghalt kedden kora délután, miután a mélybe zuhant a Gellért-hegyről, a Sziklatemplom felett lévő kereszt mellől - írja az Ittlakunk.hu.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a férfi öngyilkosságot követett el, vagy véletlenül esett le, egy biztos: a rendőrség azt közölte, hogy kizárták az idegenkezűséget.

A helyszínen a Ripost munkatársa egy portugál turistacsoport tagjaival beszélt, mint kiderült, egyikőjük lefotózta a férfit a tragédia előtt pár perccel, a zuhanást azonban már nem látták.

A fiatal, aki megosztotta a fotóját a Riposttal elmondta: nagyon részegnek tűnt a férfi.

Forrás: Metropol

A képen látható: a férfi a korlát mögé lépve szemlélte a tájat a zuhanás előtt, annak ellenére, hogy tábla jelzi, hogy életveszélyes belépni mögé.

Látszik egy világos hátizsák is, amit a férfi a keresztet körülvevő kerítésre akasztott.

A lap megjegyzi, ugyanez a hátizsák a keresztnél helyszínt biztosító rendőrök háta mögött bukkant fel, így teljesen egyértelmű, hogy a turista fotóján szereplő férfi halt meg.

– jegyezte meg a Ripost.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!